2777
2789
عنوان

باشگاه رفتن چجوریه

114 بازدید | 6 پست

منظورم اینه که مثلا برای لاغری شکم و پهلو میری بعد قشنگ درست شد بعد دیگ نری یا به ندرت بری باز همون چربی ها بر می گرده؟

کسی تجربه باشگاه رو داره؟

قدم ۱۶۵

وزنم ۵۴ اما شکم دارم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی به نتیجه رسیدی ورزش هم نکردی باید رژیم رو رعایت کنی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چربی سوزی موضعی نداریم

اگه لاغری ولی شکم داری به احتمال زیاد عضلاتت ضعیفه بری بدنسازی درست میشه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
چربی سوزی موضعی نداریماگه لاغری ولی شکم داری به احتمال زیاد عضلاتت ضعیفه بری بدنسازی درست میشه

الان دورر کمرم ۶۶ خوب زیر شکم خیلی دارم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟