ما پول کلاسای انچنانی تجربی نداریم برم تجربی...پدرمم هم معتاده هم عصبی نمیتونم پزشکی بیارم ..پشت کنکور بمونم نمیخوام بابامو باز تحمل کنم ...از انسانی و درساش بدم میاد...موند ریاضی ..ولی روانیم کردن نیگن همه بیکارن من ریاضیم خوبه معدلمم ۲۰ عه میخوام همه تلاشمو کنم دانشگاه تاپ برم ولی میگن کار بدون پارتی و پشتوانه مالی نیست...اصلا نمیدونم چیکار کنم
((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ریاضی بازار کار بخصوص تو ایران برا خانما زیاد نداره
ولی برا مهاجرت بعضی از رشته هاش عالین
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
ریاضی درستش مثل تجربه فقط حسابان دارن ب جا زیست و ی فصل بیشتر ریاضیشون با فیزیک وگرنه محتویات و سختی درساشون یکیه من تجربی خوندم ب عقب برمیگشتم ریاضی میرفتم