2777
2789
عنوان

ریاضی رفتن اشتباهه؟؟؟🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 22 پست
عزیزم واسه رشته میگم گلم شهرایی مثل تهران و قم و اراک و ساوه چون صنعتین کار این رشته خوبه منظورم واس ...

سلام بهداشت حرفه اي مگه از رشته هاي تجربي نيست

و اينكه از رياضي هم ميشه رفت داروسازي؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریاضی بازار کار بخصوص تو ایران برا خانما زیاد نداره 

ولی برا مهاجرت بعضی از رشته هاش عالین 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

اتفاقاً عالیه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

ریاضی درستش مثل تجربه فقط حسابان دارن ب جا زیست و ی فصل بیشتر  ریاضیشون با فیزیک وگرنه محتویات و سختی درساشون یکیه من تجربی خوندم ب عقب برمیگشتم ریاضی میرفتم

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

سلام بهداشت حرفه اي مگه از رشته هاي تجربي نيستو اينكه از رياضي هم ميشه رفت داروسازي؟

بله از طریق رشته ریاضی میشه رفت 

راجبه داروسازی باید تحقیق کنید دقیق خودمم نمیدونم