2777
2789
عنوان

کیا تو حرف زدن با شوهر حرفه ای هستن و سیاست دارن ی کمکی میخولستم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم صب خواب موند بخاطر همین یکم اعصابش خورد میشهنمی تونیم با هم دیگ ارتباط بگیریم هم من تو فشارم ه ...

عزیزم براش توضیح بده که این شرایط دائمی نیست

وموقتی هست تا زمانی که بچه ها کمی بزرگتر و مستقل بشن

اونوقت کمک حالت میشن و هرکدام یه طرف کار رو میگیرن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ببین عزیزم شوهر من هم قبلاً سپرده بود برای سر کار رفتن بیدارش کنم

چند بار خواب موندم یا دلم نیومد زود بیدارش کنم دعوا شد بین مون

آخر گفتم خب خودت تنظیم کن گوشیت رو

خودت بیدار شو چرا به من استرس میدی  

الان خودش بیدار میشه کتری میذاره بعد من چای دم میکنم و صبحانه میدم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بچه کوچیک دارن؟

آره ولی بازم بچه کوچیک و بزرگ تاثیری تو تمیزی خونشون نداره😂

میدونی شوهر خوب داره، شوهرش اصلا ب تمیزی خونه اهمیت نمیده براش مهم نیست، اونوقت شوهر من مدام غر میزنه انگار کلفت گرفته.

در عوض جاریم وقتشو بجای اینکه با کارای خونه پر کنه، کار هنری میکنه، بافتنی، رومیزی، خیاطی

ایتقدرم روحیه ش خوبه و با بچه هاش شاد و شنگوله، اونوقت من ک خیلی ازش کوچکترم حوصله خودمو ندارم چ برسه ب کار هنری و بچه.

در کل شوهر خیلی تو سلامت و آرامش روح و روان زن تاثیر داره، همه زنایی ک موفقن یا اینکه خوب موندن، یک شوهر خوب و عاشق پشتشون بوده