2777
2789
عنوان

یعنی طلافروش چجوری حساب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 75 پست
عزیزم اگه طلای ۲/۷۰ رو واست ۱۱ میلیون حساب کرده که کلی زیر قیمت طلای خام داده گرمی ۴ میلیون مگه میشه ...

یعنی ممکنه اشتباه کرده باشه همین الانم ۵ پولش مونده خداکنه اشتباه نشده باشه بخوام بیشتر بدهکاربشم

اسی مبارک باشه

خانما از منم حساب کنید صبح یه زنجیر و پلاک خریدم ۲1۹۰۰ وزنش هم ۳/۲۵۰

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایوای من نهم گوشواره خریدم یک گرم و۷۵۰سوت حساب کرد ۱۱و ۷۵۰🤦🏼‍♀️

منو بگو به گرمی ۳و۸۰۰ انگشتر خریدم ۲گرم و ۶۰۰ سوت شد ۱۲ونیم

کلاه سرم رفته ینی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ممنون عزیزم💚همچنین ازشماهم مبارکتون باشه

کاش یکی از منم حساب میکرد

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
وزن رو اشتباه زدید احتمالا با این وزن پولش بیشتر از 11میشه

عزیزم از منو حساب میکنید بالا گفتم

وزن رو اشتباه زدید احتمالا با این وزن پولش بیشتر از 11میشه

خانما از منم حساب کنید صبح یه زنجیر و پلاک خریدم ۲1۹۰۰ وزنش هم ۳/۲۵۰

نه عکسشو گذاشتم ولی ۲.۷۰ یادم نیست یا ۲.۷۰۰ اخه ۵ تومن ازپولش موند که بعداببرم فاکتورنداد

70با700فرق ندارها مگه اینکه پشت 7صفر باشه

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد»