2777
2789
عنوان

کیا تو حرف زدن با شوهر حرفه ای هستن و سیاست دارن ی کمکی میخولستم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 50 پست
16 ماهه دارم و 4 و نیم ساله

خدایی سخته

من یه دوساله دارم با دوتا بزرگ

با اینکه اون دوتا بزرگ توهمه کارهای خونه و خرید کمک هستند ولی باز کم میارم

خسته میشم

وخونه جمع نمیشه یعنی میشه اما بلافاصله دخترم بهم میریزه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر با مادر شوهر یا خواهر شوهر روابط خوبی دارید از اون ها بخواهید که براش توضیح بدن شرایط شما رو درک کنه و بیشتر همراهی کنه

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

عزیزم بعضی آدما کلن غلطهمن خودم مشاورم از دست رفتارها بی احترامی ها و بی معرفتی های شوهر و خانوادش ا ...

متاسف انه فاصله سنی من و شوهرم یکم زیاده نمی تونیم همدیگه رو درک کنیم و اینکه بگم شوهرم ادم خوبیه و خیلی زحمت می کشه 

من یکم حالم بده

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
وع امان ازاین صبحانه بترکن انشالله😬😂

همین الان دارم صبحانه میدم 😆😆

بیشتر توضیح بده میگه چرا خونت کثیفه؟؟؟ به خودت چی به خودت وقت میکنی برسی ؟ مردا معمولا اون قضیه رختخ ...

شوهرم صب خواب موند بخاطر همین یکم اعصابش خورد میشه

نمی تونیم با هم دیگ ارتباط بگیریم هم من تو فشارم هم اون

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

من تو بارداری با شکم بزرگ و 200 ک اضافه وزن که پاهام بهم چسبیده بود شوهرم رابطه غیر عرف میخاست کتکم میزد نه تو خلوت جلوم خودارضایی می‌کرد 

رو مبل نشسته بودم دستمو گرفت از خونه پرتم کنه بیرون اگه دست نزاشته بودم زمین خدا میدونه چی میشد کیسه آبم پاره شد بچم. دنیا اومد بعد آنقدر ادای باباهای خوبو در می‌آورد

دنیا اومد مادرش شیرم خشک کرد وبچه رو شیرخشک کرند که من برم و جلو چشام مادرشوهرم بچه رو. میزاشت رو پاش جلو فامیل بزور شیرخشک میداد و میگفت شیر نداره که برو چایی بیار و ...

از ته دلم آرزومه نباشه 

امروزم بچم امتحان داشت بچه رو ی ربع زودتر برد تو سرما ول کرد چون گوشیم 5 دقیقه زود زنگ خورد 

ی عمر به خلق خدا خدمت کردم بدون هیچ چشمداشتی نمیدونم این مرد تاوان کدوم گناهه ک تمومی نداره

شوهرم صب خواب موند بخاطر همین یکم اعصابش خورد میشهنمی تونیم با هم دیگ ارتباط بگیریم هم من تو فشارم ه ...

عزیزم وظیفه شما نیست که صبح ها شوهرتون رو بیدار کنی، تازه هنوز وقتی شما مشغول امورات دوتا بچه هستی، بد نیست گاهی هم ایشون دغدغه درست کردن صبحانه رو برای همه تون داشته باشند.