2777
2789
عنوان

ریاضی رفتن اشتباهه؟؟؟🙂

747 بازدید | 22 پست

ما پول کلاسای انچنانی تجربی نداریم برم تجربی...پدرمم هم معتاده هم عصبی نمیتونم پزشکی بیارم ..پشت کنکور بمونم نمیخوام بابامو باز تحمل کنم ...از انسانی و درساش بدم میاد...موند ریاضی ..ولی روانیم کردن نیگن همه بیکارن من ریاضیم خوبه معدلمم ۲۰ عه میخوام همه تلاشمو کنم دانشگاه تاپ برم ولی میگن کار بدون پارتی و پشتوانه مالی نیست...اصلا نمیدونم چیکار کنم

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش حرفه

اگه ریاضیت خوبه برو رشته ی ریاضی مدرک خوب بگیر همون شهریم ک داری درس میخونی بگرد دنبال کار دستت تو جیب خودت باشه مستقل شب

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

توی ایران رفتن به هر رشته ای جز پزشکی و فرهنگیان ریسکه 

ولی ریاضی مهندسی کامپوتر خوبه به نظرم اگه دانشگاه خوبی درس بخونی و کاربلد باشی  مطمئن باش روی زمین نمی مونی 

همش حرفه اگه ریاضیت خوبه برو رشته ی ریاضی مدرک خوب بگیر همون شهریم ک داری درس میخونی بگرد دنبال کار ...

اخدایا

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
اینم بگم بهداشت حرفه ای شده مهندسی بهداشت حرفه ای وایمنی شما انگار دوتا لیسانس میگیری کدوم شهری؟

جسارتا نگم بهتره اینجا خیلی اطلاعات دادم

جسارتا نگم بهتره اینجا خیلی اطلاعات دادم

عزیزم واسه رشته میگم گلم 

شهرایی مثل تهران و قم و اراک و ساوه چون صنعتین کار این رشته خوبه 

منظورم واسه بهداشت حرفه ایه 

اگه درست خوب باشه میتونی بورسیه بشی

بیشتر راجبه ش تحقیق کن

شما میتونی ارشد سم‌شناسی بخونی از طریق این رشته دکترا داروسازی بگیری دارو ساز شی و البته سخته قبولیش 

سلام  واقعا معدلتون ۲۰ ؟ کدوم مدرسه هستید  روزانه چند ساعت میخونید در طول هفته

بله...مدرسه دولتی خیلی دربو داغون متاسفانه با امتحانای سخت...

زیاد نمیخونم راستشو بخوای ...