2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3380 بازدید | 221 پست
عزیزم راضی هستی که توی این سن تصمیم ب ازدواج گرفتی؟

میدونی راضی اونجوری نه ولی کلن راضی ام چون بهتر از  شوهر پیدا نمیشد دورو برم ....شوهرم چون خونه درست کرده برام وضع مالیش یه خرده یه ذره بده ....ولی خب بقیه‌ش خوبه .....یه کمم بد اخلاقه که خب من کنار میام باهاش ....گفتم که شما به خودت نگا کن ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم یه چند ماه صیغه محرمیت می خوندم رفت و آمد می کردم باش بهتر بشناسم بعد عقد می کردم

چند روز دیگه میشه ۳ ماه ک باهم میریم و میایم. میگم که خصوصیات اخلاقیشو نمیدونستم توی این ۳ ماه فهمیدم . اوایلش ابنجوری بود ک مامانش میگفت من تضمین میکنم ک پسرم این اخلاقارو داره ولی توی این ۳ ماه فهمیدم که واقعا اینجوری بوده پسره . 

اگر شما جای من بودی عزیزم قبول میکردی ؟ چند سالته؟

من با اینکه بشدت مخالف ازدواج زیر 25 سالم و همیشه گفتم بهترین سن ازدواج دختر بین 25 تا 33 هست ولی بر ...

خیلی ازتون ممنونم عزیزم ک راهنمایی کردین ولی خانواده ی ما اونجوری نیست ک بشه تا اون سن موند نهایتش تا تابستان سال دیگه مراسم میگیریم.

ولی من خودم قشقرق کرده بودم ک الان نمیرم و اینا ولی اینایی ک من اول تاپیک گفتم و جوری شده ک کل اطرافیانم میگن ما تضمین میکنیم ک این پسر این ویژگی هارو داره یعنی همه تایید میکنن .

شما جای من بودی چیکار میکردی عزیزم؟ ببخشید لطفا ناراحت نشی ولی چند سالته؟

خودتگ همه جای بدنت میگن اره وراضی هستن بجز زبونت که اونم بگو اره مبارکه

اخه قشنگم من اینارو نمیگم ک بزرگترا میگن همه این پسرو تایید میکنن اینام ک گفتم همه ی چیزیه ک اون پسر هست.حالا بنظر شما توی سن من جواب مثبت ب این پسر دادن درسته؟؟؟؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟

من سنم خیلی بالاتر از شماست یکم صبر کن تحقیق کن باز تاعید دیگه خوب که تحقیق کردید زود عقد کنید.نه ای ...

عزیزم این خواستگارم از فامیل هستش چندین ساله میشناسیمشون و اینایی ک بهتون گفتم علاوه بر شناخت چند ساله ما این ۳ ماه ک من داشتم با این پسر رفت وامد میکردم ک اصلا ببینم ب درد هم میخوریم یا ن .خاتوادم دائما داشتن تحقیق میکردن . من اینجوری بهتون بگم ک این حرفایی ک توی تاپیک گفتم حرف من نیست حرف مادر و پدر و پیربزرگ و مادربزرگه . حالا شما بودین یا جای من بودین توی این سن و با این شرایط لزدواج میکردین؟ببخشید قصد بی ادبی ندارم ولی شما ازدواج کردین؟چ سنی بوده ؟ راضی هستین ؟

عزیزم این خواستگارم از فامیل هستش چندین ساله میشناسیمشون و اینایی ک بهتون گفتم علاوه بر شناخت چند سا ...

نه من مجردم راستش من بودم نه ولی من که شمانیستم.هر فرد یه تصمیم وانتخابی داره دیگه

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

عزیزم بنظرت اگه توی این سن ازدواج کنم بعدا پشیمون نمیشم؟شما جای من بودی چیکار میکردی؟شما چند سالته ؟ ...

اگه واقعا پسره به همین خوبی که گفتی هست چرا باید پشیمون بشی 

اتفاقا سنت سن ازدواج ازدواج تو سن بالا برخلاف تبلیغات زیاد نی نی سایتیا اصلا هم درست نیست چون سن که بره بالاتر حوصله واعصاب آدم تحلیل میره وکمتره 

به نظر شخصی خودم ازدواج بین سن هجده تا ۲۵ سال اگه اتفاق نیفته دیگه کیفیتی نداره من از طرفداران ازدواج تو سن پایینم واینایی که میگن زود وفلان وبهمان اصلا درک نمی کنم 

تصمیم نهایی با خودته من ۲۳ سالم وسه سال ازدواج کردم