2777
2789
عنوان

حرفای من به تو💔 بماند به یادگار

174 بازدید | 17 پست

ببین میدونم اینجا نیستی و اینو کلی میگم که یک جا ثبت بشه....

اون یک ماهی که با هم بودیم من بهترین چیزا رو تجربه کردم کنارت

از ته دل خندیدن رو ، یکی و دوست داشتن، با یکی پایه بودن

فکر میکردم علاقه داری بهم طبق گفته خودت و کارات

بهت علاقه مند شدم که فهمیدم اشتباه شناختمت

الان ۲۰ روز میشه ندیدمت

۱۱ روز باهات حرف نزدم

کاش از فکرم بری بیرون

تو خوابم نیای

فقط یک سوال دارم اگر علاقه نداشتی چرا ابراز علاقه کردی؟ چرا ؟

خنده هات تو یادم میمونه

اما برام مُردی تموم شدی .....

از همین لحظه به بعد امیدوارم از فکرم بری بیرون

باورم نمیشد حتی نیای دیدنم حتی زنگ نزنی فکر میکردم من و تو خیلی نزدیک تر از این حرفاییم

+M.A

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر حرفات؛ حرفای دلم بود ... منم یکی و خیلی دوست داشتم ... مدتی که باهم بودیم کم بود ولی اولین کسی ...

ما تو رابطه نبودیم 

بدترین جاش اینکه فک میکردم خیلی اهمیت میده بم

جوری ک خودش نشون میداد بعد دیدم نه

ما تو رابطه نبودیم بدترین جاش اینکه فک میکردم خیلی اهمیت میده بمجوری ک خودش نشون میداد بعد دیدم نه

یه چیزی بهت بگممم ؟!! 

منم تو رابطه نبودم ... یعنی فکر میکردم هستماا چون همه چیز یه طوری بود انگار تو رابطه ایم ولی خوب بهم گفت ما فقط دوستیم ...

اصلا گردن نگرفت 

ولی نمیدونم چرا هنوز دلم براش تنگ میشه ...

میدونی خاطراته خیلی قشنگی باهاش داشتم ... 

و خب هیچ وقتم رابطمون تموم نشد فقط از یه جایی به بعد دیگه باهمدیگه صحبت نکردیم ...

ولی دیگه نه احوالمو پرسید نه بهم زنگ زد نه هر چیز دیگه ای .‌‌

یه چیزی بهت بگممم ؟!! منم تو رابطه نبودم ... یعنی فکر میکردم هستماا چون همه چیز یه طوری بود انگار تو ...

دقیقا خود منی 

میخوای درخواست بدی حرف بزنیم؟

فک کنم تو بیشتر منو بفهمی منم تو رو

یکی از رفیقام 14 سالگیش فقط سه روز توو مهمونی با پسر عمش آشنا میشه و اصلام رل نزدن...عاشق هم میشن.. هیچوقتم بعد از اون مهمونی موقعیت اینو نداشتن ک باهمدیگه برخورد کنن ولی جفتشونم بعده 20 سال عاشق همن.. پسره از بس غرق در عشقش میشه ک ب مواد پناه میبره و معتاد میشه.. چون بهش دوستای ناباب اینجوری میگن ک مواد از شدت عطشت کم میکنه.. چون کم سن بوده ب مواد پناه میبره... رفیقمم با اینکه عاشقش بوده دیگه نمیتونه ب ازدواج با اون فک کنه چون معتاد بوده.. با آدمای زیادی توو این مدت آشنا میشن.. و با اینکه با خیلیا توو رابطه رفته بود دوستم ولی بعده 20 سال وقتی از عشق پیشش حرف بزنی ب یه نقطه نامعلوم خیره میشه و آه میکشه و افسوس میخوره... و بین تمام رل هایی ک زده و ادعاهای عاشقی ک کردن از عشق فقط یک اسم بلده اونم اسم پسر عمشه..  زمان بعضی وقتا بعضی چیزارو هم نمیتونه درست کنه.. خدا کنه همچین عشقی دچار نشید...