2777
2789

@ماهسونگ  

من چکار کنم خدا دلم یه جا دیگه هست دارم میمیرم خدا منو خلاص کن 🥺 استخاره 4بار گرفتم صبر اومد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تو بدترین زمان ممکن هستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم خواستگارت ک آمد شمارش بگیر خودت بهش بگو دوس نداری باهاش باشی منم یبار اینکار کردن البته کلا ت فکر ازدواج نبودم 

همون شب اول شمارش گرفتم چون میخواستم کلا ردش کنم کل خونواده میگفتن خیلی خوبه بگیرش دیگ ترسیدم زورم ب خونوادم نرسه ب پسره تلفنی چت کردم  تو چت بهش گفتم نمی‌خوام ادامه بدم کلا شرایطمون اوکی نیس ازین حرفا پیچوندمش

خب عزیزم خواستگارت ک آمد شمارش بگیر خودت بهش بگو دوس نداری باهاش باشی منم یبار اینکار کردن البته کلا ...

بحثم رد کردنش نیست من سنم 32 هست میترسم بعدا پشیمون بشم اونی میخوام نیاد ترسم اینه یه نفر دوست دارم واقعا دوست دارم اون مرده طوریش نمیشه ضرر من میکنم واقعا موندم سنم بالاست 

😐😐😐😐دقیقا الان خدا باید چکارکنهخودت باید تصمیم بگیری دیگه دختر خوب

نمیتونم به پای اونی دوست دارم بمونم که فقط کراش هست هیج رابطه ای نیست یا با اونی که دوسش ندارم ازدواج کنم 😭 😭 😭 

اگه ازدواج کنم هر روزم میشه گریه 

مورد خوبی هست اما دوستش ندارم اونی هم میخوام نمیاد خواستگاریم دیگه دارم یکماه دیگه آزمون دارم 😭 تو ...

عزیزم ب فکر خودت باش و عاقلانه تصمیم بگیر ن از روی احساسات 

اونی ک دوسش داری چرا نمیاد خواستگاری؟؟؟شرایطشو نداره؟؟؟یا داره میپیچونه؟؟؟خوب بسنج.خودتو گول نزن 

و از فرصت پیش اومده الکی نگذر 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بحثم رد کردنش نیست من سنم 32 هست میترسم بعدا پشیمون بشم اونی میخوام نیاد ترسم اینه یه نفر دوست دارم ...

عزیزم تو این سن معمولا عاقلانه باید فکر کرد نه احساسی 

بقیه شرایط خواستگارتو بسنج ظاهر و عشق و علاقه نسبیه