2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3385 بازدید | 221 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما بودین جای من چیکار میکردین ؟ چون احساس خواصی ب این ادم ندارم میخوام بدونم بقیه جای من بودن چیکار ...

من بودم یه چند ماه صیغه محرمیت می خوندم رفت و آمد می کردم باش بهتر بشناسم بعد عقد می کردم 

من با اینکه بشدت مخالف ازدواج زیر 25 سالم و همیشه گفتم بهترین سن ازدواج دختر بین 25 تا 33 هست ولی برای شما میگم بهش جواب بله بده 

واقعا همه چی تمومه با این توصیفات

ولی از نظرمن یکسال نامزد بمون دو سه سال عقد 23 سالگی عروسی کن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
برادر نداره؟😂😂

اینا که خیییلی خوب و  ایده ال هستن،  همیشه داداششون پپه، گاگول،شل و ول،  بی دست و پا ، خنگ،رو ممممخ ، بی زبون موقع دفاع از همسر و  بله چشم گو به پدرمادر و اطرافیانشونن😂😂😂

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خیلی ممنونم عزیزدلم . من کلا ی جوری نشون دادم ک انگاربخاطر سنم تصلا راضی نیستم به این ازدواج . اینا ...

بستگی به معیارات داه عزیزم 

مثلا من قیافه و قد و شرایط مالی مهمه برام 

یکی قیافه براش مهم نیست و خوشبخت هم میشه 

ولی کاملا منطقی تصمیم بگیر و از مشاوره دکتر کمک بگیر

حتما قبل نامزدی دوتایی تون برید 

دوران نامزدی کوتاه نباشه مثلا یکماه البته دوران نامزدی منظورم قبل عقده که حلقه دست آدم میکنن و شرط و شروط میزارن تا عقد

ازدواج خیلی تصمیم مهمیه از روی احساسات و عواطف و هیجان تصمیم نگیر که انشالله بهترین انتخاب داشته باشی

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

من سنم خیلی بالاتر از شماست یکم صبر کن تحقیق کن باز تاعید دیگه خوب که تحقیق کردید زود عقد کنید.نه اینکه الان عقد کنی خدا نکرده عید طلاق بگیری

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

نوع ذوق و شوفت یه شکلیه طرف اگر ایرادی هم داشته باشه نمیبینی هورمونها و تخیلاتت بدجور غلبه کردن

عزیزم اینی ک من میگم و بزرگ ترا متدر بزرگ پدربزرگ میگن یا مادر پدرم وگرنه من کلا توی خونه میگم ک نمیشه و خودمو اصلا مشتاق نشون نمیدم

شما جای من بودی چیکار میکردی؟