2777
2789
عنوان

وقتم کمه واسه بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 109 پست
من چون دارم میبینم عمدی عصبانی نمیشه، دلم باهاشه. دلم به حالش هم میسوزه یجورایی. آخه پدر مادرش ولش ک ...

اره دقیقا  اگه توانشو داری همین کار رو کن . انشالله که به زودی مشکلت حل بشه عزیزم. اصلاح مزاجم فک کنم تبلیغ کرد‌‌... بیشتر از لحاظ رفتاری باید درمان بشه بنظرم. محبت کن بهش باهاش اروم و منطقی حرف بزن مطمئنم اونم خودش تلاش میکنه تا رو خودش کار کنه و خوب بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که باور ندارم این خرافات و میگن مثلا سبک غذا خوردنش و درست کنه عوض میشه 😐

والا غذا هم تاثیر داره ولی نمیتونه این حجم از عصبانیت رو کم کنه به نظر منم.

مثلا من از وقتی گیاهخوار شدم، خیلی آروم تر و ریلکس تر شدم. استرسم کمتر شده. اما خب معجزه که نمیکنه. جزئی اثر می‌ذاره.

تنها فرصتشه . هر زنی بلاخره ارزو داره مادر بشه

آره خب منم خودم آرزو دارم ولی واقعا تو یه شرایط درست

قرار نیست به خاطر آرزوی خودت یه انسان رو بدبخت کنی.. مسئولیت کمی نیست باید همه جوره شرایطو بسنجه پس فردا همین بچه هزارتا مشکل روانی و ... واسش پیش میاد چرا آخه به خاطر آرزوی خودمون این کارو کنیم وقتی میدونیم حتی خودمون زندگی درستی نداریم چه برسه به اون بچه که بیاد 

آره خب منم خودم آرزو دارم ولی واقعا تو یه شرایط درستقرار نیست به خاطر آرزوی خودت یه انسان رو بدبخت ک ...

عزیزم حرفت کاملا منطقی و انسانی هست. منم بخاطر اینکه بچم فردا پس فردا بیماری روانی نداشته باشه، دارم تلاش میکنم تحقیق میکنم از کسایی که تجربه دارن، میپرسم که بهترین تصمیم رو بگیرم. نمیتونم که همینجور الکی بگم خب دیگه من قید مادر شدنو زدم!