2777
2789
تو کلاس ما اونا که ته کلاس می‌شستن و درس خونم نبودن آب معدنی بستنی میاوردن برای استاد

وای چه کار مسخره ای😅

حالا واقعا استاد نمره میداد بهشون؟😂🤦🏻‍♀️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه کار مسخره ای😅حالا واقعا استاد نمره میداد بهشون؟😂🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم نمی‌خوام قضاوت نابه جا کنم

اما به نسبت فعالیتی که داشتند نمره به اونایی رسید که با استاد خوراکی خوردن😁

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

السترومیا ریپ نشد بزنم رو کامنتت 😬 تو ارشد طرف با چهل سال سن میومد میشست جلو اگه کسی رو اون صندلی مینشست،دعوا میکرد بعد هی واسه استادا سوغاتی از شهرشون میاورد نسکافه کار هر روزش بود اخرشم به خواسته اش رسید واییی ببین سر نمره یه کارایی میکرد عجیببب

نمی‌دونم نمی‌خوام قضاوت نابه جا کنماما به نسبت فعالیتی که داشتند نمره به اونایی رسید که با استاد خور ...

چقدر تاسف بر انگیز🥲🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

السترومیا ریپ نشد بزنم رو کامنتت 😬 تو ارشد طرف با چهل سال سن میومد میشست جلو اگه کسی رو اون صندلی م ...

😂😂😂

خداوندااااا منو سوسک کن

واقعا بیچاره اونایی که میخوان با درس به یه جایی برسن

همه چی شده پارتی بازی حتی نمره گرفتن🤦🏻‍♀️

😂😂😂خداوندااااا منو سوسک کنواقعا بیچاره اونایی که میخوان با درس به یه جایی برسنهمه چی شده پارتی با ...

اره واقعا به جایی رسید البته ولی همش با این سبک کارا شیرین عسل بازی ،تو شهرشون مجری و گوینده و...

السترومیا ریپ نشد بزنم رو کامنتت 😬 تو ارشد طرف با چهل سال سن میومد میشست جلو اگه کسی رو اون صندلی م ...

اون دیگه شورشو دراورده از چاپلوسی😂😂🤣🤣🤣

باز اونی که با سوال پرسیدن و سوال جواب دادن نمره می‌گیره نوش جونش 😁 

آخه با نسکافه و سوغاتی 😂🤣

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من