داییمو میگم باشوهرم معامله کردن یعنی ما ازش زمین خریدیم تو محدوده بزرگ که داییم جزو بزرگ مالکا هست حالا جایی که گفته برا ما خورده به خرابی اما طبق شماره قطعه میخوره به حاشیه الان ما میگیم طبق قطعه باید بدی اون میگ نه همون جای خرابی به نقشه قدیم من به شما فروختم درصورتی که وقتی اومد قطعه رو مشخص کنه اصلا صحبتی از نقشه و عوض شدنش نبود و دائم ادعا میکرد ک من یجای خوب بهتون میدم ک بشه بسازین واینا ..امشبم خونه مادربزرگم دیدمش بحث کرد بامن گفت به شوهرت بگو لجبازی کنه ۵۰ م میدم ادم اجیر میکنم باماشینش .....
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوب شوهرت حق داره به دادگاه بکشه چرا باید حقش ضایع بشه
این ادمی ک من میشناسم انقدر پول پرست هست ک پدربزرگم اپارتمان خریده زده به نام مادربزرگم اومده به پدربزرگم ک میشع باباش گفته بادعوا ک اپارتمان زدی به نام مامان ک فردا روزی مردی بده به دختراش همشو چون پدربزرگم مریض و ..... اخه من نباید بترسم بااین ادم درگیر بشیم
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
اونکه حرف مفت زد ..من از صحبتاش فهمیدم ک ادم صحبت نیست و باید کار رو به دادگاه بکشیم و ازعواقبش نگرا ...
کسی که بخواد آدم بکشه جار نمیزنه که همه بفهمن توام باید حرف میزدی میگفتی دایی ازاین به بعد خارتو پای شوهرم بره میرم ازت شکایت میکنم چون فقط وفقط به تو شک دارم چون خودت قصدجون همسرم داری نه هیچ کس دیگه
مشکل همینجاست چون می خواهید داخل خانواده هل کنید و این باعث کدورت میشه و باعث قضاوت و دخالت خانواده ...
نه هیچکس حرفی نمیزنه همین امشبم حتی همه سکوت بودن ..فقط اون میگفت بری شکایت کنی ضایع میشی بقیه گفتن خب اگ خیالت راحته چرا انقدر حرص میخوری ..نمیدونم واقعا چیکار کنم من این وسط میترسم خون بپا بشه اخه زمین افتاده توحاشیه ۴میلیاردقیمتش هست اما تو خرابی ۳۰۰ میلیون