2777
2789
عنوان

دارین چیکار میکنین و خواهید کرد🍀💎

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ‌پارسال به خاطر ۲۵ صدم عربی معلم بی‌شعور نداد ۲۰ نشدم عب نداره فدا سرت میگذره میره

🥲...

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

وای خوش به حالت من ادبیات دادم نهایت ۱۵ میشم که اونم برگمو ازم گرفتن صفر رد میشه چون تقلب کردم اونوق ...

بیا تازه ع این دار تراشم میبینید نشستین براچیا غصه میخورین بمولا ادم حرصش میگیره😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

اوضاع داغونه قهر با شوهر یه عالمه کار دارم دوستم ندارم باهاش حرف بزنم احتمالا پیام میدم بش

معلومه اون کاره خاصی نکرده از اون قهرای بی دلیل ولی لازمه😂🙌

از صبح تهوع شدید افتادم رو مبل و فقط میخام ک این تهوعه تموم بشه هیچی دیگ نمیخام🥲

ای بابا
منم تهوعو زیاد تجربه کردم
ی سرم بگیر

پنج تا صفحه سوال ریاضی نوشتم بچه ام بشینه حل کنه فردا امتحان داره الانم ظرفای شسته شده رو‌ گذاشتم کا ...

نوش جون
کاش منم ادم شم این عصبانیتم فروکش کنه بشینم برنامه ریزی کنم یکم:(

الان منتظرم پسرم نارنگی شو تموم کنه بریم سراغ درس.بعد این پستی که میزارم میرم ظرف بشورم.بعدش ماهی بی ...

شاد باشید مادر کد بانو😇✨

معلومه اون کاره خاصی نکرده از اون قهرای بی دلیل ولی لازمه😂🙌

اول افرین بت خیلی خوب حدس زدی 

بعدم در مورد کارش که احتمال زیاد کار اشتباهی نکرده وامیدوارم نکرده باشه چون من همه ی مدت بهش وفادار بودم

ولی تو دعوا خیلی خوردم کرد خیلی کارای زشت کرد 

حس میکنم دلم باهاش صاف نمیشه دیگه

اول افرین بت خیلی خوب حدس زدی بعدم در مورد کارش که احتمال زیاد کار اشتباهی نکرده وامیدوارم نکرده باش ...

حقیقتا درک میکنم میدونی
حرصش میگیره ادم عضلاتش منقبض میشن اصن حسه خفگی
ولی باید صبر کنی فقط
اگه حرفه خیلی بدی زده یا خیلی بد خوردت کرده که بی جواب نزار کلا قهرو ادامه بده حقته ناراحت باشی ازش
کلا اگه هرچی میگه هیچی نگی همونجوری باشه رفتارت هوا ورش میداره کلا فک میکنه کار خوبی میکنه میفهمه هیچی قرار نیس بگی هیچی نمیشه بدتر میکنه همیشه همونجوری رفتار میکنه