2777
2789
عنوان

دارین چیکار میکنین و خواهید کرد🍀💎

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 104 پست
حقیقتا درک میکنم میدونیحرصش میگیره ادم عضلاتش منقبض میشن اصن حسه خفگیولی باید صبر کنی فقطاگه حرفه خی ...

دقیقا 

افرین بت که اینقدر بادرکی 

ازدواج کردی؟چندسالته؟

اره کار خیلی بدی کرده برا دومین بار با دستش هلم داد اونطرف 

حرفاشم که نگم برات 

یه هو دیونه شد و هرچی از دهنش دراومد گفت 

حوصلت میشه بخونی برات بگم؟

دقیقا افرین بت که اینقدر بادرکی ازدواج کردی؟چندسالته؟اره کار خیلی بدی کرده برا دومین بار با دستش هلم ...

اره عزیزه دلم چرا نشه بگو میخونم ذاتا کنکل شد بیرون رفتن منم عصبیم خوشحال میشم شنونده باشم🙂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا افرین بت که اینقدر بادرکی ازدواج کردی؟چندسالته؟اره کار خیلی بدی کرده برا دومین بار با دستش هلم ...

بچه دارین؟
ینی حس میکنم اوضا به حدو مرزش رسیده باشه نمیدونم حس میکنم خیانتی چیزی؟
یا بد دهن بودنش فوش دادنش
کلا فک کنم تموم شده اس چرا تحمل میکنی اگه اینجوریه؟ ی بارکی تکلیفتو مشخص کن دیگه یا رومیه رومی یا زنگیه زنگ

اره عزیزه دلم چرا نشه بگو میخونم ذاتا کنکل شد بیرون رفتن منم عصبیم خوشحال میشم شنونده باشم🙂

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه و پاک میشه کین یا دیگه مهم نیستی برام که چیکار میکنی و کجا رفتی واومدی .

دیونه شد ......

گفت کافر همه رو به کیش خود پندارد معلوم نیس داری چیکاری چیکار میکنی که هرشب من خسته و کوفته از سرکار میام میای گیر میدی به من 

منم سفت رفتم تو نخت ببینم داری چیکار میکنی 

گفتم این الان چیه داری به من میگی؟؟؟؟؟

گوشیو پرت کردم جلوش گفتم برو تو نخ ،گفت ها دیدی چقدر زور داره به ادم تهمت زدن‌.

بعدم گفت روانی و توهمی برو یه فکری به حال اعصابت بکن.

منم گفتم خوبه خودت با چشا خودت دیدی بعد به من میگی توهمی؟روانی؟

گفت من هیچ کاری نکردم.

برو میخوای طلاق بگیری مهریه بزاری هرکار میخوای بکن .

منم گفتم حالا روانی و توهمی بودن توروهم میبینیم بعدم منم میام میگم نمیدونم اینا کین برو هر کار خواسی بکن.

بعدم گفت دیگه تحملتو ندارم از خونه زد بیرون.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم مرسی خیلی مهربونی🥰عه ۱۹ سالته ولی ماشالله خیلی بادرکی الان برات میفرستم

قربون شما
آره روزگار با من متناسب با سنم تا نکرده کلا
میفهمم خیلی چیزارو

بچه دارین؟ینی حس میکنم اوضا به حدو مرزش رسیده باشه نمیدونم حس میکنم خیانتی چیزی؟یا بد دهن بودنش فوش ...

اره بچه دارم 

اره دقیقا اوضاع برای من خیلی خرابه 

البته حسم میگه خیانت نکرده چون گوشیش دائم پیش خودمه و اینکه اصلا گوشی دستش نمیگیره و تواین برنامه هاام خیلی نمیره یعنی وقتشم خیلی نداره 

ولی بازم خدا میدونه 

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه ...

عههه
ببینم شما شوهرت تو اسنپ کار میکنه؟ لابد شماره اونارو ذخیره میکنه اره؟ 

عهههببینم شما شوهرت تو اسنپ کار میکنه؟ لابد شماره اونارو ذخیره میکنه اره؟

اره تو اسنپ

فک کنم کل ایران فهمیدن ازبس گفتم🤣🤣🤣

اره یه کاربراام همینو گفت 

ولی یکی ام گفت منم همچین مخاطبایی دارم که نمیدونم کین 

عجیب بود اونم دقیقا همینطور بود 

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه ...

اگه گفتن طلاق بگیر براش انقد راحته
پس میتونم بفهمم اولین بار نیست و قبلنم بهش فک کرده و ذاتا مشکلیم نداره

اره تو اسنپفک کنم کل ایران فهمیدن ازبس گفتم🤣🤣🤣اره یه کاربراام همینو گفت ولی یکی ام گفت منم همچین ...

شمارو ندیدم تاحالا تازه عضو شدم ولی خب زیاد شنیدم که از این اسنپ شرو کردن اکثر مردایی که اینجوری بودن

اره بچه دارم اره دقیقا اوضاع برای من خیلی خرابه البته حسم میگه خیانت نکرده چون گوشیش دائم پیش خودمه ...

به هرحال با این حجم از سردی بد دهنی به سیم اخر زنی
ممکنه خیانت بکنه و شما ندونید یا اهمیت نداده باشید
اما خب امیدوارم اینجوری باشه که میگید اما به طلاق فکر نمیکنید؟

شمارو ندیدم تاحالا تازه عضو شدم ولی خب زیاد شنیدم که از این اسنپ شرو کردن اکثر مردایی که اینجوری بود ...

اها 

اره فضای خوبی نداره 

حتی خودم دیروز بیرون رفتم اسنپ بهم پیشنهاد داد منم گفتم شوهر و بچه دارم گفت اصلا بهتون نمیومد