2777
2789
عنوان

دارین چیکار میکنین و خواهید کرد🍀💎

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 104 پست
اعصابم خرابهامتحان ریاضیمو امروز ۱۹.۵ شدمدینی هم ۱۹.۵ شدممعدلم بیست نمیشه..

وای خوش به حالت 

من ادبیات دادم نهایت ۱۵ میشم که اونم برگمو ازم گرفتن صفر رد میشه چون تقلب کردم 

اونوقت تو برا ۱۹ و نیم ناراحتی هعی خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خوش به حالت من ادبیات دادم نهایت ۱۵ میشم که اونم برگمو ازم گرفتن صفر رد میشه چون تقلب کردم اونوق ...

آخه نزدیک بود معدلم ۲۰ شه دو تا نیم کم داشتم

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

عزیزم تاپیک آخرم رو گزارش میزنی لطفا تاپیک با اسم مشکل من

الان میزنم براتون

فقط لطفا شمام مال منو بزنین

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

پنج تا صفحه سوال ریاضی نوشتم بچه ام بشینه حل کنه فردا امتحان داره 

الانم ظرفای شسته شده رو‌ گذاشتم کابینت ، برنامه فردام رو هم نوشتم 

با اجازه‌تون  برم یه کیک و قهوه بخورم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
هیچی داشتم کاپوچینو با کره بادوم زمینی می‌خوردم فیلم خوبی از جم سیریس نگاه میکنم امروزم تولدم هس شوه ...

تولدت مبارک بانوی دی ماهی 🥰🌹😘

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

الان منتظرم پسرم نارنگی شو تموم کنه بریم سراغ درس.بعد این پستی که میزارم میرم ظرف بشورم.بعدش ماهی بی ...

عزیزم تاپیک آخرم رو گزارش میزنی لطفا تاپیک با اسم مشکل من