2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13128 بازدید | 248 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیام بود می‌گفت من پیام ندادم یا می‌گفت دوستم از گوشیم استفاده کرده انکار میکرد قسم میخورد دست رو قر ...

خب بعدش چیشد چیزی ندیدی ازش؟ پس الان قطعا جایی دیگه سرش گرمه شک نکن 

چرا همه بخاطر بچه جدامیشن؟ یعنی منم چند روز دیگه باید از، شوهرم جدا بخابم وای اصلا نمیتونممم

نه عزیزم همه اینطور نیستن

اصلا توصیه میشه بچه حتی از نوزادی درسته کنار مادر.   ولی تشک جدا داشته باشه

یکمم بزرگتر بشه ک میره رو تخت خودش

بچه دو ماهشه،تا مدتها رابطه نداشتن طبیعیه ،من فکرکنم سر بچه اولم تا ۷ماه رابطه نداشتم

نه عزیزم کجا طبیعیه

مگر خانم بیمار باشه افسردگی چیزی

من دوتاشون طبیعی بود یکیشون سر جهل روز یکی هم دو هفته بعد زایمان رابطمون شروع کردیم

پیام بود می‌گفت من پیام ندادم یا می‌گفت دوستم از گوشیم استفاده کرده انکار میکرد قسم میخورد دست رو قر ...

چیشد ک تصمیم گرفتید بچه بیارید؟ البته ببخشید فضولی میکنم. چون شوهرم اینروزا خیلی اسم بچه میاره و من گفتم نه

عزیزم شب جدا خوابیدن علتشو توضیح ندادی

اما مهمتر ازون نداشنن رابطتونه

قبل زایمانتم همینطور سرد بودین؟ با همسرت صحبت کن بگو چیزی اذیتش میکنه؟ چرا رابطه ندارین؟

هرکس صلاح زندگیشو میدوته من رو جای خواب حساس نیستم ولی رابطه نداشتن خیلی متفاوته اخه باید حتما رفع بشه مشکلتون

با مشاور صحبت کن خودت امشب برو تو حال بچه گریه کرد میری تو اتاق

با مشاور صحبت کردم 

گفت اول بهش بگو نیاز داری بیاد کنارت بخوابه و بهت آرامش بده دو هفته بهش زمان بده ببین چیکار می‌کنه 

من خیلی سختم بود ب زبون بیارم 

ولی بهش گفتم دوست دارم مث قدیم ها کنارهم باشیم سرم. رو دستت باشه الان خیلی از هم دور بودیم 

با مشاور صحبت کردم گفت اول بهش بگو نیاز داری بیاد کنارت بخوابه و بهت آرامش بده دو هفته بهش زمان بده ...

امشب بر تو حال کنارش ببین واکنشش چیه بچه رو هم ببر یه رخت خواب براش پهن کن حالا یه امشب چیزی نمیشه

خب بعدش چیشد چیزی ندیدی ازش؟ پس الان قطعا جایی دیگه سرش گرمه شک نکن

میاد خونه اصلا سر وقت گوشی نمیره 

آخه پولی هم نداره ک خرج بقیه کنه این دوره زمونه زن و دخترها سمت کسی‌میرن ک خرجشون کنه نه ک هشتشون گرو نهشون باشه 

چقد بعضی نظراتتون ناشی از زن ستیزیهمیگه شوهرم رابطه نداره میگن خودتو بهش بمالمیگه محبت نداره میگن خو ...

عزیزم اول که همه دارن راهنمایی می کنن چون نمی خوان این زن به راه غلط کشیده بشه و دو تا بچه بدبخت بشن 

این راه حل ها هم بد نبوده که شوهرشه برا مرد غریبه که نگفتن ناز کنه

بعدم این خانم به نظرم شلوغش کرده

میگه بچم دوماهشه تازه بیست روزه چهلش دراومده بچه دوماهه هزار و یک مشکل داره کولیک و رفلاکس و هزار تا چیز دیگه

باید یکم فرصت بده به خودش و شوهرش نه که سر دوماه حتی به فکرش برسه که دلیل داره برا خیانت که