2777
2789
عنوان

دیدین دختر خانه دار ازدواج توپ داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 147 پست
من گفتم فقط مالی اوکی باشه؟ گفتم از همه لحاظ خوب باشه هم اخلاقی هم ظاهری هم مالی و واقعا هم پیدا میش ...

نه اتفاقا گفتین همه چیز تموم باشه 

منم میگم ادم کامل پیدا نمیشه پولدار خوشگل خوش اخلاق و فلان و فلان و فلان 

آخرش چی شد جدا شدی ؟!

بله جدا شدم، نمیتونستم تحمل کنم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم خونمون افتضاحه...خودمم الان ازغصه چاق شدم. اما با تعریفاتون فهمیدم خدا بخواد برا منم ویشه

عزیزم ناراحت نباش دعا کن آدمهای درستی سر راهت قرار بگیرن خانواده شوهر من اینقدر بهم توهین می‌کردن بهم میگفتن زشتی چشات ریزه صورتت جوش داره با.سن نداری سینه هات بزرگن و... و...من ده سال تحمل کردم دیگه نتونستم قطع رابطه کردم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
خیلی باهم صمیمی بودین ؟خیلی همو دوست داشتین؟

بله خیلی

متاسفانه زندگی اینطور نمیخواست و برامون جور دیگه ای رقم زد

الان خیلی وقته ارتباطی نداریم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
نه اتفاقا گفتین همه چیز تموم باشه منم میگم ادم کامل پیدا نمیشه پولدار خوشگل خوش اخلاق و فلان و فلان ...

پیدا میشه

بی نقص بی نقص نه

ولی همه شرایطو متوسط رو به بالا داشته باشه پیدا میشه

خب پس با چه دیدگاهی کسیو انتخاب کنیم؟

مهم ترین ویژگی تفاهم داشتن یعنی از لحاظ ویژگی های اخلاقی یا مالی یا اجتماعی بهم بخورید 

شاید. یه آقایی اخلاق خوبی داشته باشه ولی خیلی خیلی خوشگل نباشه معمولی باشه 

خب بعد نباید بگی نه این سیس پک نداره پس خوب نیست

من گفتم فقط مالی اوکی باشه؟ گفتم از همه لحاظ خوب باشه هم اخلاقی هم ظاهری هم مالی و واقعا هم پیدا میش ...

گفتین همه چی تموم 

من میگم نمیشه همه چیز تموم 

همه حتما یه جا رو میلنگن 

منظورم از مالی هم چیز دیگه بود 

استارتر پرسید ازدواج توپ یعنی از هر لحاظ اوکی 

اما اکثرا اومدن تعریف میکنن میگن مثلا یکی بوده فقیر بوده اما با یه پسر پولدار ازدوواج کرد رفت خارج اینو توپ میدونن و همه چیز تمام 

منم میگم درسته شرایطشون عوض شده اما نمیشه پسره هیچ ایرادی نداشته باشه حتما از جای دیگه مشکل دارن 

اره 

نحوه اشنایی کاملا سنتی

البته زندگیش چند وقتیه رو دور افتاده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄