2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13852 بازدید | 248 پست

اسی من درکت میکنم منم واقعا خسته شدم حالم بده من ی زنم ازدواج کردم برای محبت همسرم برای نیاز ب رابطه ک هر ادمی داره ولی اون سرده باورت میشه ماهی یبارم ک میرم سمتش عین بت فقط منو میبینه کاری نمیکنه هیچی ب هیچی عین مجسمه بغضم میگیره ک چرا مثل مردایی دیگه ک انقد عاشق همسرشونن نیست والا ب خدا من هنوز میفهمم پدر مادر خودم هر شب جمعه رابطه دارن و پدرم چطور دنبال مادرمه اما این انگار مرد نیست نمیدونم چیکارش کنم دیگه هرچیز گرمی تو دنیا بود دادم بهش اما انگار ن انگار ...

اگر طلاق عاطفی بگیرم ازش و کلا خیال خودم راحت کنم ک دیگه هیچ وقت با این ادم رابطه نباید داشته باشم بهتره تا این زندگی نصفه نیمه دوتا بچه دارم نمیتونم طلاق بگیرم وگرنه جدا میشدم ازش ب خیانتم فکر کردم اما حالم بد میشه من مرد خیانت نیستم ولی دیگه تحملم تموم شده واقعا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جون اینکه همسرتون یکسال از شما دور بودن بی تاثیر نیست و اینکه دوران دانشجویی شما از هم دور بودین همسرتون عادت کردن به تنها خوابیدن مثل کاربر عزیزمون که میگن دیگه عادت کردن و کنار همسرشون میخوابن حس خفگی دارن شما هنوز جوونید پس میتونید عادتها رو تغییر بدین الان شما هم به هم ریختگی هورمونهای بعد زایمان رو دارید هم فوت عموتون که گریه میکنید و همینها تو روحیه همسرتون تاثیر داره

شما زن و شوهرید و برای استحکام روابطتون باید نیازهاتونو بگید و حتماً نباید با صحبت و گلایه بگید همینکه به خودتون برسید و با روحیه شاد و شیطنت برید کنار همسرتون و با هم رابطه داشته باشید حال هر دو تون بهتر میشه و بهتون بر نخوره اگر گفت پتو جدا یا ..شما قبول نکنید بگید من دلم میخواد زیر یه پتو و بچسبیم به هم دکتر گفته اگر از تو محبت نگیرم افسرده میشم همینه که هست باید تحمل کنی .یه مدت که کنارش بخوابی وابستگیتون زیاد میشه 

در ضمن بچتون اگی شبها کم بیدار میشه بذارید تو اتاق جدا بخوابه و هر وقت بیدار شد شما برید شیرش بدین و بخوایونید باز برگردیم کنار همسرتون اگر هم زیاد بیدار میشه نیاز نیست حتما تو گهواره بخوابه بیارید تو سالن پیش خودتون 

خانمها ویارشون و زایمانهاشون اولی با دومی هم فرق می‌کنه چون سن و شرایط بدنمون تغییر می‌کنه پس توقع نداشته باشید همسرتون سر زایمان اول بعد دو هفته رابطه داشتن براتون سر دومی هم همون‌طور باشن الان فشار اقتصادی وفکر مسئولیت بیشتر برای همسرتون و مواد غذایی نا مناسب تو ایران که تو همه چیز ردی از ناسالمی و سمهای باقی مونده از کودهای شیمیایی هست توانایی جنسی آقایون رو کمتر کرده نسبت به چند سال پیش پس فکر منفی در مورد همسرتون رو کنار بذارید و اصلا به روی خودتون نیارید که متوجه سردی همسرتون شدین خودتون برید و نه خجالت بکشید نه احساس سرخوردگی کنید

اسی من درکت میکنم منم واقعا خسته شدم حالم بده من ی زنم ازدواج کردم برای محبت همسرم برای نیاز ب رابطه ...

بنظرم این مردا یا دارن خیانت میکنن یامعتادن جز این دلیل دیگه نمیتونه داشته باشه 

اگر طلاق عاطفی بگیرم ازش و کلا خیال خودم راحت کنم ک دیگه هیچ وقت با این ادم رابطه نباید داشته باشم ب ...

عزیزم کامل درکت میکنم .خودم دارم میکشم متاسفانه.شما از اول اینجور بودین ؟یا بعداً شوهرت سرد شد

خانمها ویارشون و زایمانهاشون اولی با دومی هم فرق می‌کنه چون سن و شرایط بدنمون تغییر می‌کنه پس توقع ن ...

عزیزم من فرض بر سردی نزاشتم 

من فرض بر خیانت گذاشتم 

برا همین نمیرم طرفش میترسم مریض بشم