2777
2789

بهش گفتم قبلا خونه مادرت بودیم تو ی اتاق بودیم گفتیم مستقل بشیم زن و‌شوهر راحت باشیم من دوست دارم مث قدیم کنار هم باشیم 

گذشته از این اصلا درست نیست زن و شوهر جدا بخوابن 

بهم گفت تو بیا تو هال بخواب 

بهش گفتم خب تو بیا تو اتاق گهواره بچه تو اتاقه تا گریه کنه تکونش میدم ولی تو هال نمیتونم بدون گریه

آخر شب شد و هیچ از جاش تکون نخورده 

باز من تنها تو اتاق 

و اون خودش تو هال 

وقتی یکی خواسته هاش علنی بیان می‌کنه ولی جوابی نمیگیره اگه خیانت کنه هم زن مقصر میشه 

بعد میگن چرا خیانت زیاد شده 

یک نمونه بارزش تو زندگیم هست 

همیشه پیش خودم میگفتم چرا زن های متاهل خیانت میکنن 

ولی دارم ب چشم خودم میبینم وقتی شوهرت اینهمه 

بی‌تفاوت باشه نسبت بهت 

آدم خواه ناخواه ب راه کج کشیده میشه 😔

البته الان فقط درد و دل بود کردم 

هنوز صبر میکنم ببینم راهی پیدا میکنم ک درست بشه یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری که علاج داره چرا غصه، گهواره رو بردار ببر تو حال بگو من و بچه بابامونو میخوایم هرجام بری دنبالت میایم زن نگرفتی که تنها بخوابی اصن بیخود کردی تنها بخوابی بچه رم بزار یکم دورتر از خودتون 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خب اونایی که میگی بی عقلن

اگه اونی که همسر و همراهه نتونه محبت و توجه کنه قطعا یکی دیگه اصلاااا نمی تونه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

منو شوهرمم ۳ ساله پیش هم نمیخوابیم گاهی میگیم کنار هم بخوابیم ولی عادت کردیم دیگه نمیتونیم 

منم بخاطر بچه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مشکلت مشابه مشکل خواهرمه 

اونم شوهرش دوست نداشت خودش و زنش بچش یجا بخوابن 

دیگه یشب خواهرم پیشش تو حال میخوابید یشب شوهرش میرفت تو اتاق 

اینجوری توافق کردن تا یجایی که بچه میشد تو اتاق مستقل باشه 

دوباره برگشتن روال همه ی زن و شوهرا

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
منو شوهرمم ۳ ساله پیش هم نمیخوابیم گاهی میگیم کنار هم بخوابیم ولی عادت کردیم دیگه نمیتونیم منم بخاطر ...

چرا همه بخاطر بچه جدامیشن؟  یعنی منم چند روز دیگه باید از، شوهرم جدا بخابم وای اصلا نمیتونممم