2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26756 بازدید | 1099 پست
اره چهرش خوبه ولی بینیش نگاه🥲

عکس خودتم بزار ببینیم بهم میاید یا نه 

راستی شغلش چیه 

وضعیت مالیش چطوره خونه ماشین داره 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بده یک بار بیشتر کنارش راه نرفتم 😅کفشم لژ داشت هم قد دیده میشدیم ولی در کل پسر خوبیه همین باعث ...

خداروشکر ایشالا ک پایدار باشه رابطتون

منم فک کنم باید با دمپای ابری باااش بیرون برم😂😂

بعد جالب اینه اصلا اعتماد بنفس نداره خواهرمیگه قیافه ندارم و زشتم و چجوری میگی خوبم و..🥲😂

ببین اگه قد برات مهمه حتما در نظر بگیر چون این حساسیت هیچ وقت از بین نمیره ...کمتر میشه ولی از بین نمیره

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

خوبه دیگه منم دماغم بزرگه به صورتش میاد اگه میخوای یکی  خوشگل گیرت بیاد باید خودتم خوشگل باشی اگه خوشگلی با اینکارایی که ازت دیدم پس فردا هزار تا ایراد میگیری ازش همین حالا کات کن

پسر خوبی به نظر میاد چهرش هم دلنشینه بینیش هم باهاش صحبت کن عمل کنه

ولی تو عکسی که با دوربین پشت گوشی گرفته بود اینطوری نبود خیلی بهتر بود بنده خدا😂🤦‍♀️

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
من خودم ملاکم قد ۱۷۰

بعد شما خودت چندی؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...