2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14192 بازدید | 251 پست
مرسی عزیزم. خیلی سخته خیلی زجر کشیدم امیدوارم خدا کمکم کنه. چون من مچ شوهرم تو خونه گرفتم

متاسفم 

خیلی براتون ناراحت شدم 

نه اینکه بخوام ترحم با دلسوزی کنم 

تصور احساسی که داشتید خیلی آزارم داد 

امیدوارم همسرتون سرش یه سنگ خورده باشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عزیزم اشتباهه ک موندی الان جوونی توان و صبر و حوصله داری ده سال دیگه نمیتونی کاشکی من برمیگشتم ده ...

مگر 10 سال قبل با شوهرت مشکل داشتی؟  یعنی اگر جدا بشم جوانیم حفظ میشه؟ شادم خوشحالم؟ بهترین ادم با ورژنی که بخوام منتظر منه؟ 

وای 😔😔😔

من 10 سال از شوهرم کوچیکترم و خیلی خوشکلترم. میدونم حتی اگر جدا بشم موقعیت های زیادی سر راهم قرار میگیره چون تحصیل کرده ام و دانشجو رتبه برتر ارشد هستم. همین الان تو دانشگاه خیلی ها فکر میکنن مجردم و پیشنهاد میدن اما یکبار نلغزیدم 

مگر 10 سال قبل با شوهرت مشکل داشتی؟ یعنی اگر جدا بشم جوانیم حفظ میشه؟ شادم خوشحالم؟ بهترین ادم با و ...

آره در حد پیام بود منم مثل تو فکر میکردم همین حرفها رو میزدم 

اینقدر تلاش کردم موندم حامله شدم 

ولی متاسفانه بارها و بارها مچش گرفتم 

جوری شد ک بقیه بهم میگفتن شوهرت خیانت می‌کنه 

ولی چون شرایط جدا شدن نداشتم بخاطر بچه ها مجبورم به اینکه ندیده بگیرم نشنیده بگیرم 

آره در حد پیام بود منم مثل تو فکر میکردم همین حرفها رو میزدم اینقدر تلاش کردم موندم حامله شدم ولی مت ...

اخی 😢😔خب چرا گذاشتی بچه دار شدی؟ وقتی ازش مطمئن نبودی؟ خودت خواستی یا او؟ 

من 10 سال از شوهرم کوچیکترم و خیلی خوشکلترم. میدونم حتی اگر جدا بشم موقعیت های زیادی سر راهم قرار می ...

جدا شود عزیزم پشیمون میشی بعداً 

تجربه من رو تجربه نکن 

آدم باید با یکی ازدواج‌ کنه ک عاشقش باشه 

من خواستگار داشتم عاشقم بود مدتی با هم بودیم ولی چون علاقه ای بهش نداشتم ردش کردم 

اومدم سمت شوهرم ک خودم دوستش داشتم 

متاسفانه الان گدایی محبت باید بکنم 

اخی 😢😔خب چرا گذاشتی بچه دار شدی؟ وقتی ازش مطمئن نبودی؟ خودت خواستی یا او؟

دقیق همسن تو بودم نوزده بیست سالم بود انرژی داشتم 

جوون بودم 

حوصله داشتم میگفتم از کجا معلوم جدا بشم دوباره ازدواج کنم  بقیه خیانت نکنن میگفتم من باید زندگیم رو بسازم 

دلیل دومش هم نمی‌خواستم مادرم غصه بخوره سرشکسته بشه بین اقوام 

دلیل سوم اعتماد بنفس نداشتم 

ولی الآن پشیمونم خیلی هم پشیمونم 

دقیق همسن تو بودم نوزده بیست سالم بود انرژی داشتم جوون بودم حوصله داشتم میگفتم از کجا معلوم جدا بشم ...

خیلی سخته خیلی حالتو درک میکنم واقعا با بچه نمیدونم. وقتی مچش گرفتی به روش میاوردی؟ واکنشش چی بود پشیمون نبود؟ مشاور نیومد؟ 

انگار همسرت، افسردگی بعد زایمان گرفته 🤕🤕نمیدونم چرا بعضی ها نمیفهمن، زن نیاز به توجه و محبت داره و ...

من تو این مدت عموم فوت شده خیلی حالم بده میبینه همش دارم اشک میریزم 

خیلی سخته خیلی حالتو درک میکنم واقعا با بچه نمیدونم. وقتی مچش گرفتی به روش میاوردی؟ واکنشش چی بود پش ...

پیام بود می‌گفت من پیام ندادم 

یا می‌گفت دوستم از گوشیم استفاده کرده 

انکار میکرد قسم میخورد دست رو قرآن میزاشت 

منم خر میشدم 

حتی یک هفته بچه رو گذاشتم پیشش رفتم خونه مادرم بچه ام دو سه سالش بود