2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13111 بازدید | 248 پست
عزیزم اصلا شوهر من رابطه نمی‌خواد وگرنه هم تایم خالی زیاد هست هم خواب بچه ب موقع

ببین من  دیدم خیلی از مردا بعد از زایمان خانمشون همینجوری هستن  میدونم  سختت هست و  بیشترازهمیشه الان ب بودن شوهرت کنارت نیاز داری  ولی باید  یه کاری کنی خودش  دست به کار بشه

به خودت برس  یکم 

و  میگم شبا برو پیشش بخواب    وقتی زن و شوهر دور از هم بخوابن کلا سردی میاره 

گهواره رو ببر پیشش و  با  نی نی کنار شوهرتون بخوابین 

کم کم همه چی درست میشه

اگه لجبازی نکنین

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
چی میگی برا خودت اصلا سمتم نمیاد انگار خواهر برادریم زن نیاز ب محبت و عاطفه و دوست داشته شدن داره اگ ...

عزیزم چطور خواهربرادرید که 2ماهه زایمان کردی؟ یه مقدار زمان بده، هم خواب بچه بهتر بشه، هم اوضاع روحی وروانیتون بعد زایمان بهبود پیداکنه. برای همه ی مابوده. من خودم همیشه بانوزادام تنها روی تخت میخوابیدم، همسرم تو هال. دیگه بزرگتر شدن همه چیز باز افتاد روی روال

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی ؟اذیت نمیشی ؟برا رابطه چیکار میکنین؟من موقعی ک مهمون میاد خیلی اذیت میشم خجالت میکشم که میبینن م ...

نه میگم عادت کردیم 

رابطه که مشکلی نداره بچه ها که شبا میخوابن پیش هم میشینیم یه ساعتی رابطه ای هم باشه انجام میدیم 

خجالت نداره هر کس یه مدله چه ربطی به خجالت داره دختر 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چطور اگر زن پیش مردش نخوابه تمکین نکرده و مرد میتونه باهرکی دلش خواست بره پس فاتحه اونو چطور باید خو ...

کی گفته مرد پیش هر کی خواست میتونه بره 

منظور من این بود که اگه یه تایمی یه اختلاف یا لج و لجبازی یا کم محبتی تو زندگیمون هس چارش خیانت نیس 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

چون الان بهانه است بچه رو میکنن بهانه عزیزم و زنا خودشون گول میزنن ک زایمان کردیم بچه هست فلان

دقیقا من با اینکه بچه م کولیکی و پر گریه هم بود جای خوابمون رو جدا نکردیم. مگه فقط بچه ی منه که پدر راحت بخوابه من تا صبح خواب نداشته باشم...

تو روزم هی شیر بده هی بزن پشتش .بخوابون ....پا درد کمر درد درد زایمان و بخیه و...

خب مردم یکم سختی تحمل کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
وای جدی ؟چرا ؟بچه اول فرق می‌کنه من بچه دومم هست تازه سر بچه اولم دو هفته بود ک رابطه داشتیم این تغی ...

تا دو ماه که خون ریزی داشتم ،دیگه دخترم کولیک داشت تا چند وقت همه چی تعطیل بود

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

کاش به حرف ماها گوش کنی  و بری پیش شوهرت امشب بخوابی

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
منکه از الان ب شوهرم گفتم جدا حق نداری

آره چون عادت بشه دیگه میمونه روی آدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

چقد بعضی نظراتتون ناشی از زن ستیزیه

میگه شوهرم رابطه نداره میگن خودتو بهش بمال

میگه محبت نداره میگن خودتو بزور جا کن بغلش

میگه نمیاد تو اتاق علارقمی که بهش گفتم میگن گهواره رو ببر پیش شما برین پیشش

میگه سرده باهام میگن تو علت رو پیدا کن چرا سرده

پس شوهرش چه نقشی داره تو این زندگی،مقصر همش این زن بیچارسسسسسس

بعضیاتون چاقو دستتون باشه بِبُره به هم جنس خودتون رحم نمیکنین

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
عزیزم شما چندسالتونه؟

۳۳ سال عزیزم چطور ؟