2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13023 بازدید | 248 پست
با دو تا بچه ؟بهش بگم چون مهر و‌محبت و عاطفه نداری می‌خوام جدا بشم ؟اونم از ترسش بیاد طرفم اونوقت مح ...

فقط لطفاً خیانت نکن که اون دوتا بچه بدبخت میشن 

بفهمن‌ یه عمر تصور یه مادر خرا.ب رو ازت میگیرن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیشد ک تصمیم گرفتید بچه بیارید؟ البته ببخشید فضولی میکنم. چون شوهرم اینروزا خیلی اسم بچه میاره و من ...

میگم سنم کم بود اصلا ب جدا شدن فکر نمی‌کردم میگفتم چه زشته جدا بشم.اصلا عقل نداشتم.میگفتم الان دیگه همه مردا دارن خیانت میکنن چه اونی ک جوونه چه اونی ک پیره 

از ی طرف هم شوهرم دوست نداشتم زندگیمون ب هم بخوره اصرار و اصرار که بچه داشته باشیم 

عزیزم شب جدا خوابیدن علتشو توضیح ندادیاما مهمتر ازون نداشنن رابطتونهقبل زایمانتم همینطور سرد بودین؟ ...

عزیزم شوهرم جدا می‌خوابه دوری میکرد منم مثل خودش سمتش نرفتم دیگه قبل حامله شدنم ایران نبود یک سال نبود وقتی اومد ما ی بار رابطه داشتیم حامله شدم 

برای پر شدن خلاهایی که شوهرم بوجود آورده

انشاالله ک شوهرت درست میشه عزیزم.

خیانت بسیار عمل زشتیه.

استارتر منظورم شما نیستی کلا میخام بگم.اصلا ب خودمم میگم.خواهشا خواهشا خواهشا خیانت نکنید‌اگر کردید بنا ب هر دلیلی با فرد متاهل خیانت نکنید.زن یا شوهر اون هرزه ای ک باهاش هستید یک عمر زجر میکشه.من خودم خیانت دیدم.زنی هم ک با شوهرم بود متاهل بود..خواهشا از افراد متاهل فاصله بگیرید.

خانمها ساده هستن اغلب ممکنه گول بخورن مردای آشغال بیان بگن زن من نمیدونم افسردس مریضه سرده تو مرحله طلاقیم و بخاطر بچه موندم و...این مرد در واقع داره گوه میخوره.

شما طعمه ای بیش نیستید .خواهشا مراقب باشید

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عزیزم شب جدا خوابیدن علتشو توضیح ندادیاما مهمتر ازون نداشنن رابطتونهقبل زایمانتم همینطور سرد بودین؟ ...

اون روز می‌گفت من تمام توانم گذاشتم بچه درست کردم دیگه نمیتونم 

واقعا مریضه یا با کسی رابطه داره؟اخه کسی‌ ک مریضه دنبال دوا درمون می‌ره درسته ؟نمیشینه دست رو دست بیاره

بنظر خودم کس دیگه نیازش برطرف می‌کنه 

از ی طرف هم میگم اگه کسی تو زندگیش هست و ایشون توان رابطه برقرار کردن داره پس با منم می‌تونه 

چون قبلا نمیتونست ازم دل بکنه

خانمی که بخاطر اینکه شوهرش پیشش نخوابه بره خیانت کنه فاتحه اون زندگی باید خوند

اخه برادر منظور ایشون توجه و اینکه بچه برای هردوشون نه فقط مادر بعدشم ایشون که نمیخاد خیانت کنه

اون روز می‌گفت من تمام توانم گذاشتم بچه درست کردم دیگه نمیتونم واقعا مریضه یا با کسی رابطه داره؟اخه ...

پس قضیه عمیقه در حد شب جدا باهم خوابیدن نیست

باید خودش بخوادو باهم اقدام کنین واس درمان

ولی نوع بیان مساله از سمت شما خیلی مهمه که غرورش شکسته نشه

انشاالله ک شوهرت درست میشه عزیزم.خیانت بسیار عمل زشتیه.استارتر منظورم شما نیستی کلا میخام بگم.اصلا ب ...

می‌دونم خیانت با زن یا مرد متاهل نهایت کثیفی هست .منم خیانت دیدم هر دوتاشون هم متاهل بودن ک‌ اومدن سمت شوهرم یا شوهرم رفت سمتشون 

من همش آه میکشم 

همش آه میکشم از ته دل 

پس قضیه عمیقه در حد شب جدا باهم خوابیدن نیستباید خودش بخوادو باهم اقدام کنین واس درمانولی نوع بیان م ...

آره خودش تمایلی نداره انگارا و من چون فرض بر خیانت میزارم نه مریض بودنش چیزی برا درمان بهش نگفتم