2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 18916 بازدید | 415 پست
خب درسته وقتی ادم نامزد میکنه مشکل حل میکنن تونستن حل شد وتونستن کنار بیان اماده میشن برا ازدواج نتو ...

اره نباید گفته میشد 

متاسفانه اسی درنگهداری این راز ، سستی کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نگفتم ک مهم نیست هست ولی کسی که رفتع عمل کرده رفتع خودشو درمان کرده رفته با تاییدیه دکتر اومده ار ...

داستان چیه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛

بابات تأییدی رو دید؟

داد دست بابام بابام گفت من نگا نمیکنم ب این چیزا 

گفت بخدا دخترتونو  دوس دارین ی فرصت بدین 

بابام گفت نه ی سالم دیگه بیای و بری نه 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اونقد خودش خوبه اینا ب چشم نمیومد کارمند بانک ببین از خوبیش بگم ن بعد این مشکل از اول اشنایی از بچگی ...

حاجی سخته بنده خدارو درک کن یخورده فشار بیار رو بابات قبول کنه گناه داره من خدمو میزارم جاش قلبم میترکه

اره نباید گفته میشد متاسفانه اسی درنگهداری این راز ، سستی کرد

خریت کردم خریت

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

داد دست بابام بابام گفت من نگا نمیکنم ب این چیزا گفت بخدا دخترتونو دوس دارین ی فرصت بدین بابام گفت ...

تو خودت با بابات حرف بزن تنها باشید 

اخلاق بابات بیشتر میشناسی ببین چجوری آروم میشه

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

میدونید

ی فکری کردم 

باهاش پنهونی دوتایی میخام 

چنتا  دکتر بریم وضعیتشو بگیم اوکی دات 

مشاور بریم 

اونم اوکی داد 

میگم بازم بیاد این بار با کمک مشاور

تو خودت با بابات حرف بزن تنها باشید اخلاق بابات بیشتر میشناسی ببین چجوری آروم میشه

وایسا پیامو بفرستم ب بابام فرستادم

میدونیدی فکری کردم باهاش پنهونی دوتایی میخام چنتا دکتر بریم وضعیتشو بگیم اوکی دات مشاور بریم اونم ا ...

اره منم همین بهت گفتم همه کارا و پنهونی کن بعد یکی بفرس به بابات بگه

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن