2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 18763 بازدید | 415 پست
آخه خانوادت چجوری از مشکل جنسی اون باخبر شدن؟

من خریت کردم  ب مامانم گفتم مامانمم ب همه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بنظرم نفوذی ک با پروتز ایجاد بشه بعدا مشکل‌ساز خواهدبود

گلم اونم باید دکتر نظر بده 

ما فعلا میگیم با دکتر مشورت کنیم بعد تصمیم بگیریم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خریت کردم ب مامانم گفتم مامانمم ب همه

دور از جون

ببین میدونم خیلی سخته ولی وقتی یکنفر بختت نباشه توش خیلی نه میاد، من بارها اینو در اطرافیان و خودم تجربه کردم

از خدا بخواه کمکت کنه رها کنی، بعدها صدها برابر این به نذر و نیاز میفتی که همین فرد از زندگیت خارج بشه.

دور از جونببین میدونم خیلی سخته ولی وقتی یکنفر بختت نباشه توش خیلی نه میاد، من بارها اینو در اطرافیا ...

واقعا دلم نمیخاد تموم‌بشه😑

اسی چرا پدرت فکر میکنه این مسائل درمان نداره؟!

پسر خاله من کلا نعوظ نداشت، آلتش کوچیک بود چند جلسه دکتر رفتن کاملا در عرض یکی دوسال خوب داشت، الانم چند ساله ان تا دوست دختر و خونه مجردی داره حتی.

بعد نمیدونم حس شما عشقه یا دوست داشتن، بعنوان کسی که هم عشق رو تجربه کردم هم خیلی هات بودم باید بگم که تو عشق واقعی اصلا این چیزا مهم نیست...هرچند دیدم یک عده گفتن مهمه و ...ولی اصلا مهم نیست.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
اسی چرا پدرت فکر میکنه این مسائل درمان نداره؟!پسر خاله من کلا نعوظ نداشت، آلتش کوچیک بود چند جلسه دک ...

پارتنرمنم عمل کرده دکترش گفته کاملا درمان شده 

اما پدرم فقط میگه 

ریسکه نمیشع ریسک کرد 

برا من رابطه مهمه ولی خب وقتی درمان شده 

چرا بهش ی فرصت ندیم 

باشه میگی نه 

بیا بریم پدر من با چنتا دکتر حرف بزن بعد تصمیم بگیر

اسی چرا پدرت فکر میکنه این مسائل درمان نداره؟!پسر خاله من کلا نعوظ نداشت، آلتش کوچیک بود چند جلسه دک ...

پسر خالتونم پروتز گذاشتن؟

پسر خالتونم پروتز گذاشتن؟

نمیدونم عزیزم، راستش اصلا سوال نپرسیدیم چون بنظرم خیلی خصوصیه، تا همین حد هم یه بار خاله م وسط ناراحتی و گریه به مامانم گفت.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)