2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 19010 بازدید | 415 پست

خواهش میکنم  زیامشکل رو نپرسین  میترکع تاپیک 

اینجارو دارم تروخدا نگیرین ازم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با عرض معذرت از اسی .دقیقا فرق اکس و پارتنر و دوست پسر چیه وجدانا

عکس کسیه که قبلا باهاش بودی

پارتنر کسیه که باهاش هستی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

اعصاب منم خراب شد و از ته دل واستون ناراحت شدم انشالله هرچی خیرتون پیش پاتون بذارهکاش هیچ وقت چیزی ک ...

کاش خدا

اینقد دل سنگ نباشع وقتی کسی قسمتت نیس نیارع سرنوشتت همین

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

من نگفتم ک مهم نیست هست ولی کسی که رفتع عمل کرده رفتع خودشو درمان کرده رفته با تاییدیه دکتر اومده ار ...

من کاری به هیچ کسی ندارم. با عشقم ازدواج کردم. عشق شدیییییییییییید. از بعد عقد تا الان روزی هزار بار گفتم گه خوردم.

چون هزار تا نشونه اومد که نشه، گفتم خدایا بشه بقیش با خودم.

بسپار به خدا . بگو خدایا بهترین رو برام  پیش بیار. 

مرده شوووووور هر چی عشقه ببرن

وای خدا الان اشکم درمیاد برم😭

ببخشید 

دل همه سوخت جز اونی ک باید میسوخت 

نسوخت 

میدونی امروز با انرژی میومد 

رفت کت شلواری ک من دوس داشتم و پوشید 

باهم گرفتع بود 

منو نذاشت از اتاق برم بیرون ببینمش