2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 19010 بازدید | 415 پست
یعنی همه خانواده مشکل خاستگارتون میدونن ؟خب یه جوری بین خودتون حلش میکردید انقدر که پدرتونم حتی داخل ...

قبلا نامزد و صیغه بودن مشکل رو ک خانواده اسی فهمیدن همه چی تموم شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی رفت دکتر برا عملش ی ماشینشو فروخت ک زوذ عمل شه بیاد دکتر تاییدیه داد فلانی دیگه مشکلی نداری ب ...

کسی نیست که بیاد صحبت کنه؟؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

نگین رابطه مهمه فلانه 

اره مهمه خیلی مهمه 

ولی این طفلی رفت اخه عمل کرد 

من نگفتم الان بله بگم 

گفتم ی فرصت بدین بریم دکتر بعد پیش روانشناس 

نذارین حسرت ب دل بمونیم 

نشد بگیم تلاشمونو کردیم 

ولی نذاشتن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ترسیدم خیلی ترسیدم

نترسید. عاشق نبودی. الآنم ردش کن بره. این که دو ماه بهش زمان بدی چه ترسی داره. مگه میخواست چی بشه. الآنم عاشق نیستی. فقط ترحم و احساسات گرفتت. نه اون رو بدبخت کن و نه خودت رو

نگین رابطه مهمه فلانه اره مهمه خیلی مهمه ولی این طفلی رفت اخه عمل کرد من نگفتم الان بله بگم گفتم ی ف ...

تو باهاش برو دکتر و مشاور تاییدیه بگیر از دکتر

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
وضع مالیش خوبه شغلش چیه خونه داره؟؟؟

اونقد خودش خوبه 

اینا ب چشم نمیومد 

کارمند بانک 

ببین از خوبیش بگم 

ن بعد این مشکل 

از اول اشنایی 

از بچگی میخاست همسایه بودیم 

ی پسر سر ب زیر 

ک منو میدید هول میکرد سرخ میشد 

انگار من خداشم اونجوری میپرسته 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

خر شدم خر من ی گاوم

حتما حکمتی توشه

والا مال ما ها که از اون لحاظ مشکلی نداشتن لنگ میزنن بابات آدم عاقلیه میترسه اونم درک کن

قیافه و دوس داشتن اوایل زندگیو میبرن جلو بعدها این رابطس که زندگیو نگه میداره فردا پس فردا برات کم بزاره ازش زده میشی بخدا

نگین رابطه مهمه فلانه اره مهمه خیلی مهمه ولی این طفلی رفت اخه عمل کرد من نگفتم الان بله بگم گفتم ی ف ...

چیشده

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

تو باهاش برو دکتر و مشاور تاییدیه بگیر از دکتر

گرفتع اومده 

گفت بازم هر جا بگی بریم تا دلت اروم شه حتی با مشاور حرف بزن

قبلا نامزد و صیغه بودن مشکل رو ک خانواده اسی فهمیدن همه چی تموم شد

خب درسته وقتی ادم نامزد میکنه مشکل حل میکنن تونستن حل شد وتونستن کنار بیان اماده میشن برا ازدواج نتونستن به بقیه میگن ما اخلاقمون به هم نمیخورد تمومش  میکنیم نه که کل خانواده بفهمن اقا مشکل جنسی داره  

گرفتع اومده گفت بازم هر جا بگی بریم تا دلت اروم شه حتی با مشاور حرف بزن

بابات تأییدی رو دید؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن