2777
2789
واقعا خدایاشکرت دوستم معدلش شده ۱۱ ۲۵ درصد سهمیه داره همش میگه من راحت پزشکی تهران قبولم نکبت خانم

متنفرم ازشون

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
۱۶ درصد ؟ ۵ و ۲۵ داریم .اصلا ایشون کی هستن ؟

اصلا از سهمیه سر در نمیارم فک کنم این بود هیچ یادم نیست وگرنه دقیقشو میگفتم همینجور ی عدد گفتم، ولی طبق حرف دوستام سهمیه خیلی زیادی داشته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ب شخصه قبول ندارم

سال ها پیش پدر بزرگ اقوامشون شهید شدن ک سهمیه بگیرن؟

ک چی شهید شدن؟اوکی باشه حداقل ب زن و بچه هاش برسید ن هفت نسل بد 

بهترین چیزا برای بچه شهید خونه برای بچه شهید 

دمشون گرم ک رفتن جنگیدن ولی حق بچه های مردم ضایع میشه با این کارا مسخره سهمیه مسخره 

خب آره ولی مهم اینه طرف معدلش بیسته بدون سهمیهبا سهمیه دیگه قراره چند بشه!؟پس تاثیرش فقط میفته برا ک ...

معدل بیست اصلا امسال نداشتیم😄

نهایی اون نهایی های قدیم نیست

هیچ کس معدل بیست تو کل کشور نبود و از این به بعد هم نخواهد بود

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

پروفت کراشمهههه🤤🤤🤤

کراش تو ❌ شوهر من✅

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
معدل بیست اصلا امسال نداشتیم😄نهایی اون نهایی های قدیم نیستهیچ کس معدل بیست تو کل کشور نبود و از این ...

رتبه یک تجربی بیست بود

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اصلا از سهمیه سر در نمیارم فک کنم این بود هیچ یادم نیست وگرنه دقیقشو میگفتم همینجور ی عدد گفتم، ولی ...

اسمشون ؟ چون منم یه هم دانشگاهی دارم ۴۲ هستن

تبریزی؟

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اتفاقا زدم ک برینم بھشون قید کاربریمو زدم

موفق باشی😂❤️ برو جلو من پشتتم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
رتبه یک تجربی بیست بود

پیشنهاد میدم تحقیق کنی 

بالا ترین معدل امسال حدود ۱۹.۷۰ برای ستایش مغزیان بود که رتبه ۲۴ منطقه شد

اطلاعات غلط نده