2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 19010 بازدید | 415 پست
ببخشید دل همه سوخت جز اونی ک باید میسوخت نسوخت میدونی امروز با انرژی میومد رفت کت شلواری ک من دوس دا ...

خونوادم نذاشتن برم بیرون گفتن بمون اتاق 

لازم نیست بابا کاش میذاشتین ی بار ببینمش 

ارزو ب دلم موندم اخع

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ببخشید دل همه سوخت جز اونی ک باید میسوخت نسوخت میدونی امروز با انرژی میومد رفت کت شلواری ک من دوس دا ...

آقاااااا😭🥺🥺🥺🥺🥺

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر گفته

😐 چجوری گفته مثلا

بابا دوس پسرم مشکل جنسی داره؟

من شکستم بیچاره فلانی خورد شده

بین خودشون میرفتن دکتر با گوشش میشنید حرفای دکترو که مشکلاتی نداره اوکی بود

کاش خانواده ت مشکلشو نمیدونست

اخه خودتم میگی رفع شده :(

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

😐 چجوری گفته مثلابابا دوس پسرم مشکل جنسی داره؟من شکستم بیچاره فلانی خورد شدهبین خودشون میرفتن دکتر ...

خر شدم خر من ی گاوم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

😐 چجوری گفته مثلابابا دوس پسرم مشکل جنسی داره؟من شکستم بیچاره فلانی خورد شدهبین خودشون میرفتن دکتر ...

عزیزم بیماری چیزی نیست که بشه از خانواده پنهانش کرد 

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

کاش خانواده ت مشکلشو نمیدونستاخه خودتم میگی رفع شده :(

میدونی 

رفت دکتر 

برا عملش ی ماشینشو فروخت 

ک زوذ عمل شه بیاد 

دکتر تاییدیه داد فلانی دیگه مشکلی نداری برو ازدواج کن 

اومد 

اونقد تحقیرش کردن 

خر شدم خر من ی گاوم

به مامانت بگو بابات رام کنه هروقت آروم شد بگو یه فرصت بده نشد دیگه اسمشم نمیاری

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
میگم یه سوال. تو که اینجوری فاز عاشقا رو گرفتی چرا همون موقع آبروش رو بردی و صبر نکردی عمل کنه، اگه ...

ترسیدم 

خیلی ترسیدم

به مامانت بگو بابات رام کنه هروقت آروم شد بگو یه فرصت بده نشد دیگه اسمشم نمیاری

مامانم؟ 

اون ی خواستگار دیگه پیدا کرده میگه برو فردا ببینش

قبلا نامزد بود ختی صیغه هم بین شون خوندن اما این مشکل خانواده اسی فهمیدن صیغه و نامزدی باطل شد

مامانم؟ اون ی خواستگار دیگه پیدا کرده میگه برو فردا ببینش

خواهر برادری نداری حرف بزنن؟

فامیلی چیزی

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن