2777
2789
عنوان

دلم پارتنر میخواد

379 بازدید | 31 پست

خیلیییی وقته سینگلم  آخه چرا باید تو این سن سینگل باشم و یه رابطه ی فاب نداشته باشم دلم خیلی گرفته

همه هم سن و سالای من یا ازدواج کردن یا چندساله با ۱ نفرن قصد ازدواج دارن خلاصه یکی تو زندگیشون هست‌...خیلی نیاز به همدم دارم حس میکنم رها شدم به چیزی تعلق ندارم خیلی حس بدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یااااد بگیییر خودت خودتو بیشتر از همه دوست داشته باشی با خودت همه جا برو و تحویل بگیر خوش بگذرون یا با خانواده یا با دوستات حتمااا ک نباید جنس مخالف باااشه کهههه... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

شاغل نیستی؟ما تو جلسه کاری اشنا شدیم...امیدوارم یه ادم مناسب وارد زندگیت بشه

شغلتون چیه امید بگیریم

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠