2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 198 پست
خود زنای جامعمون باعث شدن اون ارزشی که به عنوان یه انسان به زنا باید داده بشه براشون قائل نشن دیدگاه ...

دقیقا مشکل همین زن ستیز ها و حسود ها هستن

غالبا زندگی موفق نداشتن یا مجرد موندن 

با این حرف ها می‌خوان « دیگی واسه اینا نجوشه سر سگ توش بجوشه » رو عملی کنند.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دیدگاه شما اینه که ویلچر نشین حق زندگی نداره؟؟چطور پس با نظر دیگران مخالفی ؟؟؟

دنبال زیر بغل ماری 

بله فردی ک معلولیت جسمانی داره اکثرا فرد سالم ک معلول نیست انتخاب نمیکنه با این فرد ازدواج کنه چون کلی تو زندگی چالش داره 

نگفتم حق زندگی نداره اما خانمی ک طلاق گرفته هیچ مورد و عیبی نداره ک اینجوری میکنید بحثم سر اینه مگه این خانم ناقصه و نقص جسمانی داره ک اینجوری میکنید ولی فرد معلول ی سری امتیازات مثل حرف زدن راه رفتن یا شنیدن و..... نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مطلقه ها بعضیاشون با صد نفر پریدن و این اسمو و اوضاع رو بد کردن تو جامعه

الان تو فامیلای ما دونفر با وجود بچه ۶ ۷ سال جدا شدن و هر دو با یه پسر مجرد ازدواج کردن و صاحب زندگی و بچه دیگ شدن

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

گلم ب نظرمن اشتباهه چون مثلا خانمی که جداشده تجربه تلخی رو پشت سر گذاشته ترس و احساس شکست داره وقتی ...

چه افتضاح

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من کاری به مطلقه و مجرد اینا ندارم 

کسی که تجربه داره با کسی که تجربه نداره بله فرق داره  

بعد چیزی در زندگی وجود داره به نام حافظه 

در زندگی مدام اون حالت قیاس به وجود میاد 

به نظرم من زیاد کار دستی نیست 

چون فردی که تجربه نکرده براش این موضوع ناخوشایند باشه درحالی که فردی که تجربه داره بهتر بتونه درکش کنه 

نه از وجه اجتماعی نمی گم بیشتر از لحاظ زندگی خود فرد میگم 

وگرنه هر کس حق انتخابی داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

ببین کسی که مجرده با یه مطلقه ازدواج کنه بنظر من باید زرنگتر باشه بعدم من این حسو دارم که با یکی که دست خورده یکی دیگس انگار ازدواج کردم مثل میوه ای که گاز میزنن میزارن تو یخچال معلومه که آدم گاز زده یکی دیگه رو نمیخوره یا که گندیدس یا قسمتهاییش خط و خراش داره شما چنین میوه ای رو دوست داری یا میوه ی سالم؟

از بس مردم فضول زندگی همه هستنو این افکار یکمم ریشه ی زن ستیزی دارهحس میکنن دیگ چون رابطه داشته پس ل ...

عزیزم ربطی به زن نداره

دختر مجرد هم ازدواجش با مردی که سابقه ی متاهلی و جدایی داره اشتباهه

یک آقا و خانم مطلقه لازم نیست پا و دستشون را از دست بدناونا چیز مهمتری از جسم از دست دادن احساساتشون ...

برای انتخاب شخصی بله تو توضیحات تاپیک نوشتم شما خودتون فردی در کنار تصور کنید بلاخره دوتا ادم ازدواج کرده شما چرا حسادت میکنید 

ضمنا اکثرا ادم ها تجربه دوست پسر دوست دختر داشتن ربطی نداره ب صرفا ازدواج میتونه تو رابطه دوستی هم اسیب ببینه نمیشه حکم صادر کرد !

من از ین دید نگاه میکنم که اگه پسرم خواست ازدواج کنه ترجیحم اینه که با دختر مجرد باشه چون شور شوق دختری که بار اولشه ازدواج می‌کنه  یه چیزه دیگه ش 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
ببین کسی که مجرده با یه مطلقه ازدواج کنه بنظر من باید زرنگتر باشه بعدم من این حسو دارم که با یکی که ...

این دیگه چه تفسیری بود😐😐😐

چقدر حرفه‌ات توهین آمیز بود

مخالفتتونو جور دیگه میتونین نشون بدین

من خودم مطلقه ام ولی با پسر مجرد ازدواج نمیکنم چون بعد ها منت میکنه. دوستم مطلقه بود با ی پسر مجرد ک ...

این چه حرفیه

من یکبار توسط همسرم بهم حرفی زده نشد

به کسی هم اجازه نداده بخوان حرفی بزنن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
عزیزم ربطی به زن ندارهدختر مجرد هم ازدواجش با مردی که سابقه ی متاهلی و جدایی داره اشتباهه

تو همونی نیستی ک گندش دراومد۱۴سالته؟!بعد با اعتماد بنفس نظر هم میدی؟!

برو سر درس و مشقت بچه😂😂

من تو فامیلمون دو مورد همچین ازدواجی دیدم،الانم خوشبخت ترین هستن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم ربطی به زن ندارهدختر مجرد هم ازدواجش با مردی که سابقه ی متاهلی و جدایی داره اشتباهه

خب چرا؟ مگه مرد طلاق گرفته نقص جسمانی داره؟🤦‍♀️درکتون نمیکنم 

منظور من اینه چرا شما ی نفر میبینید با فردی ک طلاق گرفته ازدواج میکنه فشار وارد میشه بهتون ن اینکه دوست دارید با فرد طلاق گرفته ازدواج کنید یا ن