2777
2789
عنوان

بعنی پسرم کم خونی داره

37 بازدید | 5 پست

خانما پسر من از همون اول اصلا آهن نخورد. هر برندی بگید براش گرفتم بالا آورد دیگه ندادم

ولی خیلییییی بداخلاق و بدحوصله اس. سرهمه چی جیغ و داد میکنه و گربه میکنه انقدر که حالش بد میشه و وزنش بالا نمیره. یه سال بیشتره وزنش ۱۴ کیلوئه

ولی خیلی خوب غذا میخوره

دکتر هم بردمش خیلیییی

ولی یکی گفت بیش فعالع داروی بیش فعالی داد

یکی گفت کم خوابه داروی خواب داد

الان میگم شاید انگل داره. شایدم کم خونه

دارم روانی مبشم از پرخاشگریش

خیلیییی بچه ی بداخلاقیه

چند سالشه؟

ببخشید بادم رفت بگم

سه سالشه

انقدر بچه ی بد قلقیه که از پوشک هم نتونستم بگیرمش

مادرشوهرم همش میگفت تو تنبلی و اینا اومد سه هفته تلاش کرد اونم نتونست بازش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید بادم رفت بگمسه سالشهانقدر بچه ی بد قلقیه که از پوشک هم نتونستم بگیرمشمادرشوهرم همش میگفت تو ت ...

خوب عزیزم باید ببینی دوران بارداریت چجوری گذشته

بچه ها الان همگی بدقلق شدن 

شربت رو با ی ترفندی بهش بده ب زور

آزمایش خون ازش گرفتن؟ 

بعدم یادمه ک مادربزرگم ب اینجور بچه ها میگفت چون دائم توی خونه ان خلق و خو ندارن باید ببری توی اجتماع یا حتی خاک بازی کنه

خداجونم شکرت🦋

خوب عزیزم باید ببینی دوران بارداریت چجوری گذشتهبچه ها الان همگی بدقلق شدن شربت رو با ی ترفندی بهش بد ...

میبرمش. به خدا همش تو خانه بازی و پارکیم

اونجا هم با بچه ها کنار نمیاد میزنتشون

بارداریم هم خیلیییی سخت گذشت

از نوزادی بدحوصله بود پسرم

میبرمش. به خدا همش تو خانه بازی و پارکیماونجا هم با بچه ها کنار نمیاد میزنتشونبارداریم هم خیلیییی سخ ...

پس ریشه توی دوران بارداریت داره عزیزم

باید مدارا کنی سر وصدا میکنه تو باارامش رفتارکنی

بچه هایی ک توی بچگی اذیت میکنن ب مرور خوب میشن

خداجونم شکرت🦋