2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 198 پست

افکار پوسیده ! از این دلیل بالاتر 

اگر دین داری در دین عزیزمون این افکار هیچ جایی نداره جز جاهلیت 

اگر دین نداری آزاده باش آخه انسانیت چه ربطی به دو بار ازدواج داره ! 

پ ن بنده سالهاست ازدواج کردم و دو بچه دارم و این موصوع ربطی به خودم نداره 

خدایا خودت حافظ نی نیم باش الهی آمین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک کلام چون حسودن و زن ستیز .

نه فقط تو موضوع زن مطلقه ، حتی اگه بشنون یه زنی چند سال از شوهرش بزرگ تره با حرص و نفرت حرف میزنن انگار اون مرد تباه شده و باید اینا که جوون تر هستند رو میگرفته تا تباه نمیشده 

من خودم یک بار ازدواج کردم و همه ی خواستگارام مجردن 🤷‍♀️ شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه

عزیزم اصلا مثلا الان چیو از دست دادی ؟ ویلچر نشین شدی یا صورتت اسید پاشیدن ک نتونی با فرد مجرد بری؟ 

هیچی فرق نکرده اگ منطقی نگاه کنی😐حالا سلیقه شخصی ولی من خیلی میبینم وقتی یکی میبینه یکی ک مجرد با فردی ک تجربه طلاق داشته ازدواج میکنه اطرافیان اتیش میگیرن خب ب شما چه

چون شرایط مجرد و مطلقه فرق داره

وقتی هردو مثل هم باشن خوبه

ولی وقتی یکی از طرفین مطلقه باشه چه دختر چه پسر تجربیات زندگی قبلی را وارد زندگی جدید می‌کنه درصورتی که طرفش این تجربه را ندارد

یا بحث مقایسه پیش میاد 

وقتی هردو مثل هم باشند بهتر میتونن شرایط کنترل کنن

چون ب مرد ک جدا شده یا زنش مرده هیچی نمیگن پس باید بگیم خانم مجرد یا اگ مادر مادر مجرد درست و انسانی ...

با آقایی وارد رابطه بشید از نظر احساسی و.. وابسته و دلبسته طرف مقابل بشید 1 سال هم بگذره بعد متوجه بشید یک بچه و همسر داشتن براتون قابل قبوله و میگید مهم نیست؟ چون خودتون گفتید بگید مجرد 

چه‌ آقا چه خانم باید بگن مطلقه اصلا و ابدا هم لفظ بدی نیست

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یک کلام چون حسودن و زن ستیز .نه فقط تو موضوع زن مطلقه ، حتی اگه بشنون یه زنی چند سال از شوهرش بزرگ ت ...

دقیقا همش بوی ضد زن بودن میده.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

واقعا مضحک و خنده داره 😐خب داشته باشه چی میشه ؟؟ بیشتر منظورم اینه چرا تو بقیه میبینید این مورد هار ...

میخای واضح بگم؟همه ی این دعواها حول محور پردا بکارته

تو این مملکت خیلیا پرده ی بکارت رو از کل وجود اون دختر ارزشمندتر میدونن

محض همین نگاه نمیکنن ببینن دختره کیه

چ اخلاقایی داره

چ جایگاهی داره

فقط میگن آخی مجرد نیست،پسره حیف شد

خود پسره باید افتتاح میکرد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هرکسی حق زندگی داره بعضی از آقایون براشون مهم نیست به راحتی کنار میان دوست من با یه داشتن یه دختر ۱۰ ساله با یه پسر مجرد ازدواج کرد خیلیم همو دوس دارن 

ولی من چند شب پیش راجع به یه خواستگارم صحبت کردم شوهرم از اون روز باهام سرسنگینه 

میگم همه چی به ذهنیت خود پسر بستگی داره 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
میگن دستمالی شده س

هرکس همچین عقیده ای داره در بهترین حالت باید خودشو به پزشک نشون بده که قرصی چیزی بنویسه براش بلکه از دوره قاجاری در بیاد و به عصر حال برگرده!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من جدا شده بودم و همسرم مجرد بود۷ سال هم الان ازدواج کردیم دقیقا کجا رو میگی اشتباهه

حس میکنم چون خودشون مجرد موندن اکثرا حس میکنن شما حقشون خوردید باید برید با ی پیرمرد ۶۰ ساله شاه پریون باید با اینا بلاخره کم چیزی ک نیس مجردنننننننننن تا حالا ازدواججججج نکردنننن🤦‍♀️😏

من خودم تجربه ازدواج نداشتم ولی درک نمیکنم ی سری از مجردا رو