2777
2789

رادیوگرافی فیستولوگرافی مقعد با حق تزریق تهران کجا بریم؟

دوستان جایی میشناسید تهران انجام بدن؟هرجا زنگ میزنم انجام نمیدن. خسته شدم دیگه.

دکتر مشکله همسرمو فیستول تشخیص دادن گفت سونو زودتر انجام میشه تا ام آر آی. برو اینو زود انجام بده. حالا میبینم همین سونورو هیچکس انجام نمیده چ برسه ام آر آی.

لطفااااا بگید. بعد جوابشو همون موقع میدن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا انجام دادی؟همون موقع جوابشو میده؟فرقی دارن سونو با ام آر آی توی تشخیص و درمان؟

من قزوین انجام دادم. چون جای دولتی بود گزارش کاغذیشو دیر دادن ولی فکر کنم جای خصوصی ببری زودتر حاضر بشه جواب. ولی dvd یا عکس چاپ شده رو همون موقع میدن

همون مثل ام آر آی معمولیه یا تزریق انجام میدن اون ناحیه؟تشخیصتون فیستول بود؟درمانش کردین؟

من هم بدون تزریق و هم با تزریق داشتم. ام ار آی لگن باید بدید بگید برای تشخیص فیستول. تزریق از رگ انجام میشه ولی اگه ببری فیستولوگرافی ، تزریق داخل فیستوله که میگن درد زیادی داره. بله من فیستول داشتم که حدود یه ماهه عمل کردم‌ 

عمل با لیزر یا جراحی؟دکترتون همون قزوینه یا تهران؟

من جراحی شدم. لیزر فایده نداره احتمال عودش بالاس. دکترم تهرانه. دکتر شهرام منوچهری. فوق العاده پزشک حاذقیه. جراح کلورکتاله‌ ببین اگه میخوای عمل کنی ببر کلورکتال پیش جراح عمومی نرو که فایده نداره. من سه تا عمل داشتم آبسه و فیستول و هموروئید. ولی خیلی کم درد. هم عملش خوبه هم مراقبتای بعد عملش راحته بعضی دکترا میگن زخمو اینقد بمالید تا خون بیارید ولی این دکتر اصلا اینجوری نمیگه. عمل بالاخره درد داره ولی دست این دکتر خیلی خوبه

من جراحی شدم. لیزر فایده نداره احتمال عودش بالاس. دکترم تهرانه. دکتر شهرام منوچهری. فوق العاده پزشک ...

فردا پیشش نوبت داریم اتفاقا.

اخه منوچهری و فام و ... همه جراحی رو پیشنهاد میدن اونم خیلی وحشتناکه اون مدله پانسمان و به خون انداختنو عفونت کردن زخمو این چیزاش. خیلی میترسیم و موندیم چیکار کنیم.

فام گفت فیستوله و گفت عمل کن.

حالا فردا ببینیم منوچهری چی میگه.

شما زخمتون عمیق نبود که پانسمان بزاری داخلش یعنی؟

همسرتون بیماری التهابی روده دارن ؟؟

واقعیت ما آنفولانزا گرفته بودیم همین چند هفته پیش و وسط مریضیمون یهو همسرم درگیره این قضیه شد و ما اصلا نمیدونستیم چیه.

یه ورم خیلی ساده و بدون اذیت بود یهو تبدیل به زخم شد و چند تا حفره کوچیک.

ما دیگه پیشه دکتر گوارش نرفتیم و تا الان هم مشکلی نداشته که بگم از رودش بوده باشه.

من جراحی شدم. لیزر فایده نداره احتمال عودش بالاس. دکترم تهرانه. دکتر شهرام منوچهری. فوق العاده پزشک ...

همون بیمارستان بقیه الله رفتین واسه عمل؟

هزینه عملتون چقد شد؟

من از منشیه منوچهری پرسیدم گفت اگه دکتر تشخیص بدن ممکنه خودشون لیزر هم کنن. بستگی به نوع بیماریتون داره. چون ما دیدیم هم جراحی هم لیزر میکنه گفتیم بریم پیشش.

بهتره قبل از عمل یه کولنوسکوپی برای رد کردن التهاب روده بده

التهاب روده چیه؟

دکتر خودش میگه که این کارو کنیم؟

والا ما میخوایم یه ام آر آی یا سونو فیستولوگرافی بدیم نمیدونیم کجا بریم هرجا زنگ میزنیم جواب نمیدن، این بیشتر برامون شده معضل.

اینیکه شما میگید کجا انجام میدن؟