2777
2789

اول لفظ مطلقه جالب نیس اما مجبور شدم تو عنوان بنویسم ک طولانی نشه 

من خودم مجردم تا حالا ازدواج نکردم 

اما چرا فشار بهتون میاد؟؟؟ مثلا زن یا مرد مطلقه چیو از دست داده پاش کجه؟ معلوله؟ ناتوان جنسی ؟ چیه هیچ مشکلی نداره ک نتونه با ی فرد مجرد ازدواج کنه؟ مشکلش چیه دقیقا ک انقدر بهتون فشار اومده؟ 

من خودم منظورم این نیس چرا دوس ندارید برید با مرد و زنی ک تجربه طلاق داشتن منظورم اینه چرا انقدر فشار بهتون میاد وقتی میبینید فرد مجرد میره با زن و مردی ک طلاق گرفتن؟😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بس مردم فضول زندگی همه هستن

و این افکار یکمم ریشه ی زن ستیزی داره

حس میکنن دیگ چون رابطه داشته پس لولش پایینه مستحق یه زندگی خوب نیست

انگار مثلا پسر مجرد لولش بالاتره😂😂😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هر چیزی جای خودش قشنگه کبوتر با کبوتر باز با باز که بعدا مشکلات و اختلاف بین آدما پیش نیاد 

بعدش کی گفته لفظ مطلقه بده من اولین باره از شما میشنوم

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

به نظر منم یک ذهنیت قدیمی و پوسیدس 

اکثرا هم از طرف دختر های مجرد مطرح میشه چون فکر میکنن کسی سهمشونو دزدیده!!

زن و مرد مطلقه فقط یک تجربه تلخ داشته ، روی پیشونیش که نخورده!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من زورم نمیاد ولی چون مجردم دوست ندارم با مرد مطلقه ازدواج کنم .

صب فردا اینقدر حرف پشت اون دختر مجرد در میاد که چرا با یه مرد مطلقه ازدواج کرده .

در مورد خانم ها هم کسی که باکره بودن زن براش مهم باشه طبیعتاً نمی‌خواد ازدواج کنه با زنی که باکره نیست .

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

لفظ مطلقه خیلیم عادیه چرا انقدر بد نشون میدید

مجرد یعنی کسی که ازدواج نکرده

متاهل یعنی کسی که همسر داره

مطلقه هم یعنی کسی که ازدواج کرده و جدا شده 

دوم اینکه اصلا هم بد نیست درصورتی بده که طرف با 10 نفر باشه و اگر با یک نفر باشه اوکیه و موردی نداره درصورتی که طرف مقابل از علت طلاق مطلع باشه

نظر شخصی من تو جمله آخر هم اینه که قشنگ نیست کسی که بچش با خودشه با مجرد ازدواج کنه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اگه رابطه قبلی از ذهن طرف کامل بره بیرون و واقعا بخواد به زندگی کاملا جدیدو شروع کنه اونموقع اره مشکلی نیست

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡