2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

1859 بازدید | 72 پست

شوهر من مشکل ناباروری داره اسپرمش صفره و الان دو ساله به تجویز پزشک آمپول های هورمونی استفاده می‌کنه 

و قرارع از بیضه نمونه برداری کنن اگر به امید خدا اسپرم باشه آی وی اف کنم ولی اگر نباشه جنین اهدایی پیشنهاد میدن که من اصلا راضی نیستم

شاید الان بگی برو از پرورشگاه بچه بیار ولی من همه این چیزایی ک الان به ذهنت میاد رو روزی هزار دفعه دوره کردم

خیلی امید دارم به اینکه عمل شوهرم موفقیت آمیز پیش می‌ره

اما خب ته دلم نگرانم قلبم از جا کنده شده فقط با قرآن خوندن دارم خودمو آروم میکنم 

دلم خیلی شکسته 

شاید الان بگی بچه همه چیز زندگی نیس ولی من تو این چهار سال زندگی به این نتیجه رسیدم هر چقدر که عاشق همدیگه باشیم بچه نباشه حس می‌کنی یه چیزی کمه

حالم اصلا خوب نیس دلم میخاد یکی باشه باهاش حرف بزنم 

به شوهرم امید میدم اون خودشم خیلی استرس داره اما من جلو رو اون میخندم و بهش دلداری میدم میگم شد که چه خوب نشد هم غصه نخور فدا سرت اما خودم ک از دلم خبر دارم دلم اشوبه 

برام دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه بچه از پرورشگاه رو فقط پیشنهاد میدم بهتون

و انشالله عمل همسرتون هم خوب پیش بره

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

نمیدونم شما کجای دنیا ایستادی و من کجا ولی چقدر بین منو شما فرق هست منی ک کلی طول کشید تا بارداریمو قبول کنم و الان بااینکه ماه اخرم از اومدنش وحشت دارم من تو این ۹ماه بارداری خییییلی سختی کشیدم اینو بدون بچه دار شدن کار راحت و لذت بخشی نیست ناشکری نمیکنم خداروشکر اما روزی هزاربار مرگمو از خدا خاستم ۹ماهه مثل ی لخته گوشت افتادم رو تخت