2777
2789
عنوان

ینی بچه داری انقد سخت بوده من نمیدونستم⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4729 بازدید | 169 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه همین کار رو میکنم ممنونم 🌹

اگه دیدی جواب نداد بزار تو تشت اب گرم از کمر به پایینشو تو اب شکمشو ماساژ بده اینم خیلی کمک میکنه ...خواهش میکنم منم روزای سخت زیادی رو گذروندم بدون کوچکترین کمکی ..اول مواطب خودت باش بعد بچه تو خدای نکرده مریض شه شرتیطتت خیلی بدتر میشه 

امیدت به خدا باشه

برای کولیک هم یه شربت گیاهی هست به اسم گرامیداب، مجوز از بهداشت هم داره، چندنوع عرقیجات گیاهیه، از سایت باسلام سفارش بده

خیلی خوبه جواب میده.

بعدشم شکم بچه رو با روغن زیتون و یا اوضاع خیلی خیته با روغن کرچک چرب کن در جهت عقربه های ساعت و همینطور پایین کمرش رو با روغن حسابی ماساژ بده... اینجوری بهتر کارمیکنه شکمش و دلدردش کمتر میشه

بچه های کولیکی شکمشون نفخ داره بخاطر همین دلپیچه مبشن، شما باید کاری کنی شکمش تند تند کارکنه و نفخ رو بده بیرون، اینجوری بچه راحت میشه

یکاری هم هست اگر مراحل بالارو انجام دادی نتیجه نگرفتی ،تهش اینه که یه گوش پاککن رو بگیر بزن توی روغن کرچک، بعد بمال روی مقع-د نی نی، یمقدار گوچولو هم ببر داخل مقعدش و چرب کن قشنگ... شکمش راحت کار میفته

بی بی کر برا چیشه؟؟برا من از مدفوعش خلط مانند میاد دکتر گف حساسیت داره ب پروتیین گاویببلاک اچ آ نوشت ...

برای نفخ و دل درد و دسشویی نکردن بچه اکثر بچه های شیر خشکی مثل پسر من این مشکل رو دارن این قطره اش روزی ۵ قطره روغنیه،بچه هم شکمش کار میکنه نفخش میره با باد شکم،آرومش میکنه،بابت شیر خشک من نان میدم ،خودم نان دادم,به منم گفتن حساسیت داره بردم یه دکتر دیگه گفت بدنش طبع گرمه حساسیت نداره ،اگه دکتر مطمئن بردی که خیلی خوبه ولی بهت میگم بعضی دکتر ها اشتباه میکنن ،چون من دکتر حتی جراح بردم گفت مشکل مثانه نداره ختنه نمیخواد بردیم ختنه اش کردیم بچه اوکی شد ببین خیلی دکتر مهمه،راجب این قطره هم بخون بخر براش امتحان کن

من که یه روانی عصبی افسرده شدم امروز از صبح تا حالا دخترم درست و حسابی نخوابیده منم به امید این که ا ...

برا من از صب ساعت ۸ تاااا ۳ ظهر بکووب جیغ داد...دیوونه شدم 

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

نگران نباش، موندنی نیست این دوران

منم دخترم حساسیت به پروتئین گاوی داشت، احتمالا شیرخشکش بهش نمیسازه، ببرش متخصص گوارش اطفال، واسه دخترم آپتامیل مخصوص نوشت خیلی خوب نبود، بعد نئوکیت نوشت عالی بود ولی باید از غذا دارو می‌گرفتیم که متاسفانه واردات منحل شد دوباره اجبارا برگشتم آپتامیل. 

اوایل سختی داره چون مراقبت زیاد میخواد، خود مادر هم بدن و هورمونها بهم ریخته هست، من مادر ندارم و شوهرم می‌ترسید به بچه دست بزنه تا حالا ندیده بود🥴 و خیلی سختم بود دست تنها، مخصوصا به خاطر آلرژی‌ غذا می پرید گلوش و 5 ماهگی هم معلوم شد به برنج حساسه😓

خیلی سخت بود ولی گذشت الان سختیش فرق کرده😁یک کلمه گوش نمیده، همش فرشام خیسه از بس آب میریزه، همش باید مواظب باشم یا وسیله نشکنه یا از جایی بالا نره و کار دستم نده😁😁

انشالله خدا حفظشون کنه🌸

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

سلام عزیزم 

خدا قوت میگم بهت 

با تاپیکت یاد چهار و خورده ای سال پیش افتادم واقعا چقدر زود گذشت 

بچه ی من هم شدیداً گریه میکرد و کلا به قول مامانم بچه ی اذیتی ای بود من و همسرم تا دو سال نیمگی پسرم نه خواب درست داشتیم نه سفر می‌تونستیم بریم بس که گریه میکرد 

ولی الحمدالله الان خیلی آقا شده کلا تغییر کرده و مستقل تر شده الآنم چالش هایی داره ولی خوب خیلی بهتر شده 

می‌خوام بگم تنها  نیستی عزیزم کلا بچه اذیت داره 

به قول مامانم رنجه ولی یه رنج شیرین که الهی قسمت همه بشه 

طاقت بیار عزیزم و صبور باش که ثمره ی این صبر و خواهی دید 🙏🏻

مشکلت بچه نیستمشکلت فقط افسردگیهیاد خودم افتادم... منم دقیقا سر بچه اول افسردگی داشتم، با اینکه خیلی ...

از بچه هیییچ لذتی نمیبرم همش میگم بخوابه برم اونور ازش دور باشم تنها باشم نبینمش

کارایی ک قبل بچه میکردم یا لباسایی ک موقع بارداری میپوشدمو میبینم گریه خفم میکنه میگم بچه نبود چقد خوب بود راحت بودمو اینا...همش بغض گلومه کسی میپرسه چرا حالت بده نمیتونم ی کلمه نمبتونم بگم دلم داره مبارکه نمیتونم حرف بزنم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

واقعا خدا بهت توان بده

میدونم خیلی سخته

ولی ۴ ماهش که بشه دنیات خیلی شیرین میشه

در ضمن یه خبر خوب

بچه هایی که گریه میکنن زیاد یه رطوبتی مغز داره که با همین گریه برطرف میشه و این بچه ها زودتر به حرف میان و از نظر کلامی هوش بالاتری دارن