2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دکتر شاید اصلا تبخال نیست شاید جوش باشه

من چند سال پیش شک کردم مررردم و زنده شدم از ترس چون من اصلا با هیچکسم رابطه نداشتم رفتم دکتر گفت یه جوشه با وسایل استریل تخلیه کرد

کاش میشد بشی🖤💔

۵ روز مبتلا شدم فک کردم از شیو هست اما دیدم ن بدتر رفتم دکتر اما ی قرص داد منم رفتم داروخونه پرسیدم دوتا پماد داد. گفت زود خوب میشی استفاده کردم از همون بار اول زخماش بست اما شانس پریود شدن 

چیکار کنم 

برو دکتر شاید اصلا تبخال نیست شاید جوش باشهمن چند سال پیش شک کردم مررردم و زنده شدم از ترس چون من اص ...

مثل جوش ابکی و اینکه نشون دادم گفت تبخال 

این همه جا باید اونجا بزنید دقیقااااا

چه جوریه ؟آدم چه جوری درگیرش میشه؟

من رابطه نداشتم

اما از رابطه هست از اینکه استرس داشته باشی و...

تو بدن همه هم هست اما ضعیف ک بشه بدن نشون میده خودشو 

من الان همزمان هم تبخال زده هم پریود شدم هم سرماخوردم 

مثل جوش ابکی و اینکه نشون دادم گفت تبخال این همه جا باید اونجا بزنید دقیقااااا

چون ویروس تبخال تناسلی مال اونجاست جایی جرگز اونجا نمیزنه

تبخالی که توی صورت میزنه نوعش کلا فرق میکنه دوتا ویروس متفاوته

کاش میشد بشی🖤💔
من رابطه نداشتماما از رابطه هست از اینکه استرس داشته باشی و...تو بدن همه هم هست اما ضعیف ک بشه بدن ن ...

اگر مطمئنی که کل عمرت رابطه نداشتی محاله تبخال تناسلی باشه دکتر اشتباه تشخیص داده تبخال تناسلی فقط با رابطه میاد اون تبخالی که از استرسه به صورت میزنه غیرممکنه به ناحیه تناسلی بزنه مگر در صورت رابطه اولین بار این ویروس تولید بشه در بدن

کاش میشد بشی🖤💔
چون ویروس تبخال تناسلی مال اونجاست جایی جرگز اونجا نمیزنهتبخالی که توی صورت میزنه نوعش کلا فرق میکنه ...

من اصلا نمیدونستم تبخال اون نوعی هم هست 

چیکار کنم الان پریودم مشکل ایجاد میکنه ؟

خیلی میترسم