2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

5663 بازدید | 266 پست

اول کار بگم ک زود قضاوت نکنینا😂من اصلنم کثیف نیستم😁فقط یخورده تنبلم همین🤏

ولی جدا از شوخی همیشه هفته دوبار میرفتم حموم این اولین بار بود ک زمانش از دستم در رفت😅داشتم حساب میکردم ک کی حموم بودم دیدم بعلههه آخرین حموم ام چند روز قبل یلدا بود😁

از ی طرف چون هوا سرده و عرق نکردم و لباسم رو هم عوض میکنم برای همین اصلا بو نمی‌دادم.. دیگه همین شد ک حموم رفتنم ۲ هفته طول کشید و رکور حموم نرفتن رو واسه خودم شکستم.. انشالله برای رکورد های بیشتر مثل یک ماه و..😂

مدیونید اگه فک کنین من کثیفم😅اتفاقا خیلی حساس و حتی قبلنا وسواسی بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂خدا خیرت بده

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

سرت نمیخارید؟

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…