تپلووووام مدیر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5152 عنوان ینی بچه داری انقد سخت بوده من نمیدونستم⁉️⁉️⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 4756 بازدید | 170 پست بچه من زیاد اذیت میکنه یا واقعا بچه اینطوریه؟؟همش گریه جیغ داددد نقققققیبار دل درد یبار کولیک...وای ساییده شدممممی ماهشه پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷ 1403/10/07 | 00:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلووووام مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5152 مآل منم شیر خشک میخوره باورت میشه بگم شانس من هر چی دکتر زنگ میزدیم جواب نمیداد ۳ تا دکتر بردیم آخر ... بی بی کر برا چیشه؟؟برا من از مدفوعش خلط مانند میاد دکتر گف حساسیت داره ب پروتیین گاویببلاک اچ آ نوشته فعلا از دیشب دارم میدمش پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
زردالوطلایی_صورتی عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 290 دردم تنها بچه نیس ک اگ بود میگفتم عیب ندارعخودم صرع دارم خستگی و بیخوابی بدترم میکنهافسردگی بعد زایم ... همون...منم اون موقع بی خوابی بدجور اذیتم میکرد اگه کمک داری بگو نگهش دارن توام یکم استراحت کنی ماه های اول خیلی استرس و بی خوابی و...دارهایشالله ۳سالش بگذره راحت لذت میبری از بچه داری خیلی حس خوبی داره که به این مرحله رسوندیش😍
تپلووووام مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5152 بعد ۳ ماه آرومتر میشه تا اون موقع کمرم خم میشه پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
آجیلی عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 114 من زایمانمم دردسر بود بخدااینم از بچه هرچقدر بگم دهنم سرویس شده کم گفتمروز پنجم زایمان ی ضایعه ازم ... آخییییی🥺خدا سختیاتو برات جبران کنه
آلوچه_جنگلی، عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1009 بله سختهتوی فرهنگ ما صحبت کردن از مشکلات فرزندپروری تابو هست و خیلی ها فورا انگ ناشکری میزننبرای همی ... چقد حق👍
تپلووووام مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5152 منتظر چهل روز نباش ببرش دکتر بگو چشه حتما با دارو بهتر میشه اگه دکترش خوب نیست عوض کن افسردگیت به خا ... بردمش گف حساسیت داره ب پروتیین گاوی پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
mersadnemati عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 406 من که پسرم آنقدر خوب بود فقط یکماه اذیت شدم بابت کولیک ولی وای وای دخترم پوست منو کند یه دقیقه استراحت نداشتم
پاگودا عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1011 بارداری؟بهترین دورانته...یاد بارداری و قبل بچه میوفتم گریه خفم میکنه من بارداریمم وحشتناگ بود همش تهوع و درب رو باز میگذاشتم ک بتونم بپرم تو حیاط الانم دنیا اومده کولیک شدید و رفلاکس پنهانبهمراه یک عدد کلاس اولی ک بشدت رو درسش حساس ام و نتیجه اش شد موی سفید دراوردن در حالی ک ژنتیک اصلا و ابدا نداریم
خانوم۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 10406 اول شکمشو بمال بعد دمر کن روی دست راستت طوری که سرش روی ارنجت باشه باسنش تو دستت اروم کمرشو بماد بعد ... باشه همین کار رو میکنم ممنونم 🌹
دخترآفتاب۳۱۳ عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 1262 تا اون موقع کمرم خم میشه خیلی سخته میدونم هم خوابش هم دل دردش بهتر میشه اگه شیر خودت رو میخوره تغذیه ات رو مراعات کن
رها667092 عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 13151 اره درستهغم عالم رو دلمه اون روز اومدم یکم کلیپای خنده دار ببینم حال وهوام عوض شه...وسط خنده همینجو ... باز تو خوبی تونستی بخندی من جوری افسردگی بعد از زایمان گرفته بودم که حتی نمیتونستم بخندم، فقط گریه میکردم فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
تپلووووام مدیر استارتر عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5152 اره واقعا سخته ...سعی کن در طی روز یکی دوساعت از مادر یا خواهر کمک بگیری و به خودت برسی بیرونی بری ... بچه انقد گریع میکنه نمیتونم بسپارم دست کسیآره وختی میخام پوشکشو باز کنم سریع عطسه میکنه😐 پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 29601 بی بی کر برا چیشه؟؟برا من از مدفوعش خلط مانند میاد دکتر گف حساسیت داره ب پروتیین گاویببلاک اچ آ نوشت ... بی بی کر برا تنظیم گوارش نوزاد عالیهمنم پسرم حساسیت داشت دکترش نان اچ آ داد. .خیلی خوب بود..درکنارش داروی رفلاکس هم دادبچه آروم و صبور شب شیرش رو میخورد تاصبح راحت میخابید اصلا یکبارم بیدار نمیشد کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 16258 اکثرا ننو برای بچه های کولیک و رفلاکسی خوبه ،برای یبوست قطره بی بی کر میدن ۵ قطره با نظر دکتر ،خیلی ... اره ننو عالیه. تو دیوار بزن بانوچ. حاضریشو بخر برا خواب بچه عالیهمنو راحت کرد