حالم اصلا و ابدا خوب نیست خیلی داغونم دیوونه وار دوسش دارم خودش نمیدونه ادمش هم نیست که برم بهش بگم در حالت عادی از دماغ فیل افتاده و هیچکیو در حد خودش نمیدونه و با کسی همکلام نمیشههه خیلی خیلی خیلی خیلیییی مغرور و پر فیس و افادس برا همین اصلا نمیونم بهش بگم از یه طرفم پیج اینستاش پی ویه میدونم ریک بدم قبول نمیکنه از یه طرفم رشته هامون متفاوت بود فقط یه درس مشترک داشتیم که اونم این ترم تموم شددد اخه من با نبود این یک نفر چطور کنار بیام؟ حالم اصلا و ابدا خوب نیست دارم دیوونه میشم فقط خدا میدونه این چندماهیی که عاشقش شدم چقدرر عذاب کشیدم و پیگیرش بودم فکر اینکه دیگه نبینمش دیوونم میکنه یعنی میشه ترم بعد یکدفعه ای برم درون یه کلاس و ببینم اینم نشسته؟ خدایا من که خواسته ی بزرگی ازت ندارم خیلی حالم بده اینکه دیگه نبینمش روانیم میکنه امتحانات هم شروع شده کارم شده گریه و زاری نمیتونم درس بخونم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلامما که به هر کی گفتیم جواب منفی داد.حالا من پایه فاب و ازدواجما.پسرای لاشی راحت مخ میزنن و بله رو ...
سلام منم همینطور محمد منم همینطور :) خیلی خیلی ناراحتم لامصب داغش یه جوریه که به این سادکی و اسونی ها هم حل نمیشهه قشنگ یک دور ادم قبض روح میشه نمیدونم چیکار کنم لاقللل یکم از درد دلم کم شهه