2777
2789
عنوان

ینی بچه داری انقد سخت بوده من نمیدونستم⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4762 بازدید | 170 پست
مآل منم شیر خشک میخوره باورت میشه بگم شانس من هر چی دکتر زنگ میزدیم جواب نمی‌داد ۳ تا دکتر بردیم آخر ...

بی بی کر برا چیشه؟؟

برا من از مدفوعش خلط مانند میاد دکتر گف حساسیت داره ب پروتیین گاوی

ببلاک اچ آ نوشته فعلا از دیشب دارم میدمش

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دردم تنها بچه نیس ک اگ بود میگفتم عیب ندارعخودم صرع دارم خستگی و بیخوابی بدترم میکنهافسردگی بعد زایم ...

همون...منم اون موقع بی خوابی بدجور اذیتم میکرد اگه کمک داری بگو نگهش دارن توام یکم استراحت کنی

ماه های اول خیلی استرس و بی خوابی و...داره

ایشالله ۳سالش بگذره راحت لذت میبری از بچه داری خیلی حس خوبی داره که به این مرحله رسوندیش😍

بارداری؟بهترین دورانته...یاد بارداری و قبل بچه میوفتم گریه خفم میکنه

من بارداریمم وحشتناگ بود همش تهوع و درب رو باز میگذاشتم ک بتونم بپرم تو حیاط 

الانم دنیا اومده 

کولیک شدید و رفلاکس پنهان

بهمراه یک عدد کلاس اولی 

ک بشدت رو درسش حساس ام 

و نتیجه اش شد 

موی سفید دراوردن در حالی ک ژنتیک اصلا و ابدا نداریم

اره درستهغم عالم رو دلمه اون روز اومدم یکم کلیپای خنده دار ببینم حال و‌هوام عوض شه...وسط خنده همینجو ...

باز تو خوبی تونستی بخندی من جوری افسردگی بعد از زایمان گرفته بودم که حتی نمیتونستم بخندم، فقط گریه میکردم 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعا سخته ...سعی کن در طی روز یکی دوساعت از مادر یا خواهر کمک بگیری و به خودت برسی بیرونی بری ...

بچه انقد گریع میکنه نمیتونم بسپارم دست کسی

آره وختی میخام پوشکشو باز کنم سریع عطسه میکنه😐

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
بی بی کر برا چیشه؟؟برا من از مدفوعش خلط مانند میاد دکتر گف حساسیت داره ب پروتیین گاویببلاک اچ آ نوشت ...

بی بی کر برا تنظیم گوارش نوزاد عالیه

منم پسرم حساسیت داشت دکترش نان اچ آ داد. .خیلی خوب بود..درکنارش داروی رفلاکس هم داد

بچه آروم و صبور شب شیرش رو میخورد تاصبح راحت میخابید اصلا یکبارم بیدار نمیشد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اکثرا ننو برای بچه های کولیک و رفلاکسی خوبه ،برای یبوست قطره بی بی کر میدن ۵ قطره با نظر دکتر ،خیلی ...

اره ننو عالیه. تو دیوار بزن بانوچ. حاضریشو بخر برا خواب بچه عالیه

منو راحت کرد