2777
2789
عنوان

ینی بچه داری انقد سخت بوده من نمیدونستم⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4539 بازدید | 169 پست
از بچه هیییچ لذتی نمیبرم همش میگم بخوابه برم اونور ازش دور باشم تنها باشم نبینمشکارایی ک قبل بچه میک ...

الهی بگردم

منم همین بودم، درکت میکنم

الان قشنگ با دوتا بچه هام دارم عشق میکنم، یاد اون روزا میفتم فقط میفهمم افسردگی داشتم همین

شمام خجالت نکش به شوهرت بگو ،برین دکتر

اینروزا تموم میشه، اولشه دیگع... توهم اولین بارته ...بهت فشار اومده... مثل تمام اولین هاییکه تو زندگیت تجربه کردی، بچه اول هم همینه... سخته... 

ولی تو میتونی

چون همه تونستن

اینهمه ادم تو کره زمین زندگی میکنن، همرو مادرهاشون زاییدن و بزرگ کردن... اگه بقیه تونستن، توهم میتونی شک نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا من از صب ساعت ۸ تاااا ۳ ظهر بکووب جیغ داد...دیوونه شدم

عزیزم گریه و جیغ داره ینی درد میکشه

ببرش دکتر متخصص مشکل اش رو برطرف کنه

اینهایی ک اینجا میگن رو به بچه یکماهه نده.فقط با تجویز پزشک بده

لباس ش رو کم کن زیاد کن شیرش رو عوض کنه باد گلوش رو حتما حتما بگیر. اینا کارهای اولیه اس ک میتکنی انجام بدی

ولی بچه ک گریه کنه داره زجر مبکشه. یا دلش یا گوشش 

هرچی ک‌هست دکتر باید ببینه. حتما ببرش حتماااا

واقعا خدا بهت توان بدهمیدونم خیلی سختهولی ۴ ماهش که بشه دنیات خیلی شیرین میشهدر ضمن یه خبر خوببچه ها ...

جدی میگی؟ پس دختر من به همین‌خاطر هست که هنوز حرف نمیزنه؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بله سختهتوی فرهنگ ما صحبت کردن از مشکلات فرزندپروری تابو هست و خیلی ها فورا انگ ناشکری میزننبرای همی ...

چقدر قشنگ گفتی افرین دقیقا همینه

خودم دختر سه ساله دارم و خدا میدونه چقد اذیت شدم

واقعا خدا بهت توان بدهمیدونم خیلی سختهولی ۴ ماهش که بشه دنیات خیلی شیرین میشهدر ضمن یه خبر خوببچه ها ...

😐😐😐

اینارو از کجا میارید

دختز من غرغرو و جیغ و گریه و دادی بود ولی کامل به حرف نیافتاده سه سالشه

دخترخواهرم فوق العاده اروم،یک سال و نیمگی کامل حرف میزد

سه سالش شده، ولی مثل همون روز اول میگم نومووووووخوام😂

بعضیا دیرتر فراموش میکنن

خوده من ده سال بعد فراموش کردم🙄😂😂😂

نگم چقدررر پشیمونم خواهر خدارو خوش نمیاد بیشتر از پشیمونیام بگم ولی بدون خیلیه خیلیییی😂😂😂😂🤭

هنوز یه ماهشه

بزار به راه بیوفته تو همش بابد بدویی🫤

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲