2777
2789
عنوان

رفته بودیم مهمونی خواهر شوهرم انقد اذیت کرد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 57 پست

یه شخصیت محترم و مستحکم از حودت بساز که نتونن جلوت هیچی بگن 

نه اینکه انقدر ضعیف باشی که خواهر شوهر اونا رو بشورونه 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اونجوری نیست دوسش دارم ، نمیتونه جلوی خانواده اش دربیاد

رفت و امدتو سعی کن کمتر کنی باهاشون

شاغل نیسی؟به بهونه کار و خستگی کمتر بری پیششون اگرم رفتی توام بهشون محل نزار تو کاراهم کمک نکن یه گوشه ساکت بشین یا سرتو بکن تو گوشی

یه شخصیت محترم و مستحکم از حودت بساز که نتونن جلوت هیچی بگن نه اینکه انقدر ضعیف باشی که خواهر شوهر ا ...

من خیلی مودب و آرومم تا حالا به هیچکی بی احترامی نکردم از اینکه به خودشون اجازه میدن اینجوری رفتار کنن میسوزم

اینقدر بدم از این مردا میاد که نمیتونن جلو خانوادشون در بیانعزیزم برو مشاوره ازش بپرس چطوری شوهرتون ...

ایندفعه شوهرم برای حمایت از من با شوهراشون یه کلمه حرف نزد بعد اینا انقد عصبی شدن که چند برابر سر من تلافی کردن

پس خوبه یکم باهاش نزدیک شو دوتا بهتر از یکیه اگر اون ببینه تو جلوشون وایمیسی اونم ازت یاد میگیره به ...

آره اونم تازه تازه داره از من یاد میگیره تا حال که 20 سال تمام کاراشونو کرده

رفت و امدتو سعی کن کمتر کنی باهاشونشاغل نیسی؟به بهونه کار و خستگی کمتر بری پیششون اگرم رفتی توام بهش ...

این کار میکنم بعد مادر شوهر و پدر شوهرم با حالت غضبی زل میزنن بهم که میترسم ازشون

آره اونم تازه تازه داره از من یاد میگیره تا حال که 20 سال تمام کاراشونو کرده

وای بدبخت دلم سوخت میتونین یه اکیپ شید اینجوری دفاعیتون قوی تره بعدشم یکم باید جسور باشی اگر کسی بهت بی احترامی کرد نباید سکوت کنی چون واست پررو میشن مثل الان

وای بدبخت دلم سوخت میتونین یه اکیپ شید اینجوری دفاعیتون قوی تره بعدشم یکم باید جسور باشی اگر کسی بهت ...

الان به شوهرم میگم بذار مهمونی بعدی نیام من که بفهمن 

این کار میکنم بعد مادر شوهر و پدر شوهرم با حالت غضبی زل میزنن بهم که میترسم ازشون

نترس دو تا آدم پیر کاری نمی تونن کنن غیر اینکه بخوان به شوهرت چیری بگم که اگر سر شوهرت کار کنی حتی به شوهرت چیزی بگن اون تحت تاثیر قرار نمیگیره تازه طرفتم میگیره