2777
2789

من خودمم مشکل تورو داشتم خیلی هم تلاش میکردم ترک کنم ولی بازم یه جاهایی میلغزیدم دیگه نهایت میتونستم یه ماه جلو خودمو بگیرم اصن کنترل خودمو از دست میدادم خداروشکر از وقتی بچه دار شدم انقد کار میریزه تو سرم که دیگه اصلا به فکرش نمیفتم و سمتش نرفتم چند ماهیه😂 ولی حیفه مخصوصا اوایل که تنور عشقو هوس داغه نذار این عادت بد جلوی لذت جفتتونو بگیره تا وقتی عقد کنی خودتو نگه دار که ضرر نبینی

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیو توضیح بدم

با بالشت چطوره😐بخدا فق کنجکاوم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
مدرک تحصیلیت چیه

مدرک تحصیلی خاصی ندارم عزیز لیسانس منظورم بود حواسم به چیز دیگ آیی نبود الان هم با شوهرم وقتی قهرم عصبی میشم حس میکنم نیازی بهش ندارم مشاور گفت تیپ شخصیتی دمی سکشوال داری 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اعتیاد هم یک نوع عادته، هم خانواده ان دیگه🫡

و  هر دو رفتارهایی هستند که به صورت تکراری انجام می‌شوند، اما تفاوت اصلی بین آن‌ها در ماهیت و اثرگذاری آن‌ها است.  وابستگی قوی و نیاز فزاینده به یک عمل یا ماده را نشان می‌دهد، در حالی که  فقط به تکرار یک عمل یا رفتار اشاره دارد.

اینجا درس ادبیات هم باید بدیم

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

با آگاهی و انتخاب همراه است و شخصی که عادت به مصرف ماده یا رفتاری خاص دارد هر زمان که اراده کند می‌تواند دست از عادت خود بردارد.بابد توجه داشته باشید که یک عادت عموماً مخرب نیست. عادت بد عادتی است که آزاردهنده است، و تمایل به تأثیر منفی دارد، اما تأثیر منفی آن تا حدودی ناچیز است. وقتی عادت مضر، مخرب یا خارج از کنترل شود، آنگاه به اعتیاد تبدیل می شود.

به طور کلی، ما عادت های بد و اعتیاد را در لحظات آسیب پذیری خود ایجاد می کنیم. به عنوان مثال، برخی از افراد ممکن است شروع به مصرف الکل برای فرار از، سیگار کشیدن کنند، یا ناخن های خود را برای حواس پرتی جویدن کنند. این رفتارها (و سایر رفتارها) می توانند به عنوان عادت های ساده باقی بمانند، یا می توانند به اعتیاد تبدیل شوند که می تواند بسیار مخرب تر باشد.

اعتیاد:

اما اعتیاد یک وابستگی شدید و غیرقابل کنترل به یک عمل یا ماده است که ممکن است منجر به مشکلات روانی، فیزیکی وجسمی یا اجتماعی همراه است. اعتیاد معمولاً با احساس نیاز، عدم کنترل و اثرات منفی زیادی همراه است. به عنوان مثال، اعتیاد به مواد مخدر یا الکل، اعتیاد به بازی های ویدئویی، یا اعتیاد به شرایط خاصی مانند خرید و… این وابستگی شدید و غیرقابل کنترل را نشان می‌دهد که تحت تأثیر آن فرد قرار می‌گیرد و ممکن است به مشکلات جدی برایش منجر شود.معمولا فرد به دلیل ابتلا به بیماری اعتیاد، اراده خود را از دست داده و علیرغم آگاهی از پی آمد های زیان بار مصرف مواد مخدر همچنان به مصرف آن ادامه می دهد.

بله ترک شد من فیلم هم میدیدم

همسرم هم مثل من بوده

بعد ازدواجمون هم گاهی با هم فیلم هم میدیدیم

دیگه اینقدر درگیر زندگی شدیم و بچه هم اومد فیلم هم ترک شد😁

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .