2777
2789

خودم

خانواده بابام با این وضعیت تورم واقعا خیلی تو فشار مالی هستن و از پس هزینه های دوا درمون و خورد و خوراک برنمیان دختر جوون هم تو خونه دارن پولشون نمی رسه خواهرم درسش خیلی خوب بود که امید داشتیم امسال رشته خوب قبول شه اونم آزاد آورد به خاطر هزینش نتونست بره و از کنکور هم محروم شد تا دوسال..منم حقوقم کمه هر چقدر از خودم میزنم بازم کفاف هزینه های اونا رو نمی‌ده شوهرمم عصبی و بد اخلاق و بد دهنه کتک هم می نه گاهی اما انقد غصه دارم که دیگ یادم به دردهای خودم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کسی توی این دنیا بی غم نیست منم امسال توی زندگی مشترکم بدترین چیزو تجربه کردم ولی بازم ناشکری نمیکنم چون همیشه بدترشم هست انشاالله خدا به همه کمک کنه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
دوری از عشقم کلافم میکنه اون چیزایی که میخوام ندارم نمیتونم واسه کنکور تلاش کنم هر چقد میخوام نمیشه

درکت میکنم عزیزم بعضیا نمیتونن از یه حدی بیشتر درس بخونن و کنکور تو ایران خیلی مسخره ست الان هم خواهرم هم کل خانواده چند ساله درگیر کنکور خواهرمیم تازهمدارس نمونه بود و درسش عالی ولی رشته های تاپ نیاورد 

من کوله بار دردم کی قد من بد اورد دوباره خنجر از پشت دوباره دل کم اورد من بی ستارگیمو به اسمون نمیگم احساس من غریبست کی میدونه چی میگم

دلم برای خودم میسوزه کسی که همه روش قسم میخوردن از خوبیش و ادبش و مهربونیش کسی که تو عمرش یه نفرم ناراحت نکرد و به کسی بدی نکرد به این حال و روز بیوفته ظلمه

منم تا سه سال پیش غم بزرگی داشتم اما خداروشکر به طور معجزه آسایی برطرف شد چهار سال پیش عمه ای داشتم که مریض بود که به رحمت خدا رفتند و الان هم خواهرم خیانت دیده و قصد طلاق داره به غیر از اینا خداروشکر مشکلی ندارم 

از دست دادن بابام

دارم دیوونه میشم

بابای قشنگم بردم اونجا و دیگه نیومو

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
منم تا سه سال پیش غم بزرگی داشتم اما خداروشکر به طور معجزه آسایی برطرف شد چهار سال پیش عمه ای داشتم ...

چ جوری غمت رفت؟

بخدا دارم دیونه میشم.از فکر و خیال

فقط ی خودکشی فک میکنم.چون نمیتونم حلش کنم.

فک کن پدرومادر خودت و شوهرت پول دارن.و میدونن تو مشکل داری.ولی همش میگن دعا میکنیم برات.به خدا از زندگیم سیرم.کسی چ میدونه تو دل آدما چی میگزره🤕

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓