بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه واقعا تا همین الانشم هر سری میخوام درس بخونم میگه تهش هیچی نمیشی و میرینه بهمالان فردا امتحان عرب ...
خدا خودش بهت صبر بده دقیقا من این مراحل رو طی کردم منتهی من نزاستم ادامه پیدا کنه زود خودمو جمع کردم و رفتم یه شهر دیگه درسم رو ادامه دادم تازه توی دانشگاه سطح پایین و توی خوابگاه سطح خیلی پایین و بعدم بی پولی و بعدم رفتم پرستاری شبانه روزی هم درس میخواندم هم نگهداری سالمند انجام میدادم سهام بود ولی خب با آرامش میتونستم ترم هام رو پاس کنم و خدا رو هزار مرتبه شکر عاقب خدا دستمو گرفت من الان نزدیک دوازده ساله خانوادمم ندیدم سی و سه سالمه عزیزم ببینمشون هم نمیشناسمشون چون دقیقا یه خانواده بی فرهنگ بودن که آسایش نداشتم بینشون نفرین شده بودن
حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید
ده بگو اخه بی ناموس اومدی منو ب دنیا اوردی بدبختم کردی یچیزم طلب کاری
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.