2777
2789
عنوان

تمرکز ندارم 😔🚨

179 بازدید | 17 پست

می‌خوام درس بخونم 

استرس مابقی دروسی که نخوندم رو دارم 

و تمرکز هیچ ندارم 

روحیه م تو فصل امتحان ها خیلی ضعیف میشه 

فقط دلم گریه می‌خواد 🥺

نمی‌دونم چیکار کنم بشینم درس بخونم 

فردام امتحان دارم اما تمرکز ندارم 

یه پاراگراف رو یک ساعت و نیمه دارم میخونم باز یاد نمیگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها واقعا حق داره درسا خیلی سختن

،من یک قرص میخورم اسمش ویاس هست اینو بخر بخور تاثیر داره اگه هم و بی تمرکزی استرس داشتی ریتالین بخور اینا بهترینن و وقت این دوتا پیشنهاد میکنم

من ترمای اخرم هنوز همینم بخدا بعد تازه ارشدم میخوام بگیرم خیر سرم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

چرا تایمر نمی ذاری برا هر صفحه یک ساعت بخون بعد ببین چند صفحه خوندی بعد تایمر بذار

والا عزیزم احساس میکنم کندخوانم !

چون سر هر مبحث خیلی میمونم! 

تهشم باز بازدهیم کمه!!!

مثلا من تو یک ساعت 12 صفحه می خونم برا خودم رو هر صفحه تایمر می ذارم پنج دقیقه و بعد همون صفحه از استرس تایمر تو دو سه دقیقه جمع می شه

من هایلایت هم می کنم صبح قبل اکتحان یه دور دیگه هایلایت هام رو هم می خونم