2777
2789
عنوان

راز شوهرم که برملا شد و زندگیمون رو داغون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 15039 بازدید | 222 پست
وای چقدر تند میری من حالم بده فکرم خرابه این چیزا چیه میگی . نخیر مچشو نگرفتم برو تا آخر بخون تموم ش ...

اخر قصه هایی ک نی نی سایتی ها تعریف میکینن معمولا اینجوری بود..

یه حدس بود خودتو ناراحت نکن

تا اخرشو خوندم

بنظرم حال همسرتون به اون خانوم ربطی نداره

بنظرم  ایشون اعتیاد پیدا کرده به الکل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نمیدونم یعنی . از تغییر اخلاق و‌رفتار شوهرم نگرانم

ببین اگر خیانت کرده بعیده شوهرت بخواد برگرده بهش باهاش صحبت کن دوستانه ببین‌مشکلش چیه اصلا هم اسم دختررو نیار شاید خیلی چیز ساده تری باشه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بآور میکنی هر لحظه دارم فکر میکنم الان میاد میگه طلاقت میدم میرم اونو میگیرم .

مگه خاله بازیه؟؟؟ برو به خواهر شوهرت بگو واسه ی خبرای اینو میاری تو خونه؟؟؟ یکم وحشی بازی در بیار فکر نکنن مظلومی ولت کنن😐

البته اگه موضوع بخاطر همینه ها!! شاید اصلا موضوع این نباشه. اولش برو با آرامش حرف بزن با شوهرت. بگو عزیزم حواسم هست چند وقته آشفته ای هااا... چیشده بیا حرف بزنیم..

ببین چی میگه خودش

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
شوهرت مشغله کاریش زیاد شدهرابطتون زیاد شدهدوس دختر قبلی طلاق گرفتههیچ کدام ارتباطی به هم ندارن یا من ...

میگم خیلی تا دیر وقت میمونه کارگاه . قبلا هم اینطوری بود سرش شلوغ باشه اما اینهمه دیر نمیومد.  آنقدر بی حوصله نبود همیشه شبا یه دوری میزدیم بعد میرفتیم خونه . می‌گفت میخندید حرف می‌زد از کار من می‌پرسید.  الان کل روز ما شده همین صبح پاشیم رابطه بریم سرکار سر ظهر برگردیم ناهار بخوریم شوهرم دوباره بره سرکار و دیر بیاد و مدام اون کوفتی رو بخوره 

بچه ها من سه ساله دارم زندگی میکنم خیلی لحظات خوبی باهم داشتیم خیلی . حتی یک ثانیه فکر نکردم شوهرم ب ...

عزیزم بر خلاف حرف بقیه به قول شوهرم عشق اول 

دوست دختر سابقش جدا شد شوهرمو اون بهم برگشتن منو انداختن بیرون از زندگی خودمم و یادش میداد طلاقم بده درسته اشتی کردم ولی دیگه هیچ کدوم ادم سابق نشدین

بچه ها دیگه لطفا جرئیات نپرسید چون دو سه روزه داغونم با شنیدن این خبر اما من از یه طریقی فهمیدم این ...

عزیزم چرا خود درگیری داری اولا قبلا شوهرت برات توضیح داده بود و موضوع تموم شده رفته اگه بخوای به این ناراحتیت ادامه بدی شوهرت ازت نا امید میشه.بعدم میگی رابطش باهات زیاد هست و این نشونه خوبی هست هرموقع دیگه باهات رابطه نداشت اون موقع بشین غصه بخور و شک کن نه الان.زندگیت رو بافکر های پوچ نابود نکن